Zowel bij communale slibontwatering als bij ontwatering van mest en digestaat speelt centrifugaalscheidingstechnologie een belangrijke rol. Het resultaat: optimale resultaten en maximale besparingen op het gebied van water en energie. Op deze manier wordt bijgedragen aan een duurzame ontwatering.

 

 

Maar hoe werkt zo’n decanter in de praktijk en op uw locatie? Een impressie ziet u in deze korte video bij RWZI Heerenveen.

Test before you invest met onze decanter op locatie

Om te bekijken hoe een decanter in de praktijk werkt en bij u op locatie, bestaat de mogelijkheid om onze mobiele decanter te boeken. Zoals u in de bovenstaande video kunt zien. We komen dan met onze decanter naar u toe.

De GEA decanters kunnen worden ingezet in de communale en industriele slibontwatering, maar ook voor de ontwatering van mest en digestaat. Doordat de unit zelfvoorzienend is, is deze zeer flexibel, breed en eenvoudig inzetbaar.

Afspraak inplannen

Foto 2 PBFotografie 2021 GEA Nedreland hr 041Voor meer informatie over deze optie of andere vragen m.b.t. decantertechnologie kunt u contact opnemen met Steven de Boer, Account manager Separation tel: 06-21128190

Wilt u een afspraak inplannen voor een bezoek van onze decanter op uw locatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Steven de Boer.

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!