GEA Logo w Claim sRGB VibrantBlueGEA is een van 's werelds grootste leveranciers van systemen en componenten aan de voedingsmiddelen-, dranken- en farmaceutische industrie. De internationale technologiegroep, opgericht in 1881, richt zich op machines en installaties, evenals geavanceerde procestechnologie, componenten en services. Met meer dan 18.000 werknemers, verdeeld over vijf divisies en 62 landen, genereerde de groep in het fiscale jaar 2021 een omzet van meer dan EUR 4,7 miljard. GEA-installaties, -processen, -componenten en -diensten verbeteren de efficiëntie en duurzaamheid van productieprocessen over de hele wereld. Ze dragen aanzienlijk bij aan de vermindering van CO2-uitstoot, plasticgebruik en voedselverspilling. Hiermee levert GEA een belangrijke bijdrage aan een duurzame toekomst, in lijn met het doel van het bedrijf: "Engineering for a better world".

 

Contact met GEA

Website
LinkedIn

Tel: +31 73 6203 111
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zowel bij communale slibontwatering als bij ontwatering van mest en digestaat speelt centrifugaalscheidingstechnologie een belangrijke rol. Het resultaat: optimale resultaten en maximale besparingen op het gebied van water en energie. Op deze manier wordt bijgedragen aan een duurzame ontwatering.

Lees meer...

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!