secundair logo knw 1

Endress+Hauser levert een vernieuwd pakket aan desinfectiesensoren voor veilig en schoon water. Voorzien van Memosens 2.0 en met snellere polarisatietijden, toekomstbestendig en efficiënter.

 

Memosens technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de vloeistofanalysetechnologie. Het zet de gemeten waarde om in een digitaal signaal en stuurt dit inductief door naar de transmitter, waardoor problemen met vocht worden geëlimineerd. Met signaalalarmen bij onderbreking van de transmissie biedt Memosens veilige gegevensoverdracht voor verhoogde beschikbaarheid van het meetpunt en probleemloze processen. Met Memosens 2.0 zijn de meetpunten volledig toekomstbestendig en gereed voor IIoT.

Desinfectiesensoren van Endress+Hauser werken volgens het amperometrische meetprincipe. In tegenstelling tot de individuele metingen van de DPD-methode zorgt dit voor een continue meting met snelle responstijden. Het gebruik van dure reagentia is niet langer nodig. Hierdoor is het mogelijk direct te reageren op veranderingen in het proces, het desinfectiemiddel optimaal te doseren en de bedrijfskosten te verlagen.

Een desinfectiemeetpunt bestaat uit een Liquiline transmitter, armatuur, meetkabels en de benodigde sensoren:
Memosens CCS50E voor chloordioxide
Memosens CCS51E voor vrij chloor
Memosens CCS53E voor totaal chloor
Memosens CCS55E voor vrij broom
Memosens CCS58E voor ozon
Memosens CPS31E of CPS11E voor pH-compensatie

Toepassingen:
• Drinkwater
• Proceswater
• Zuivering van afvalwater
• Omgekeerde osmose processen
• Ontzilting van water
• Visteelt
• Zwembaden

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.