De hydrostatische niveausensor Waterpilot FMX21 is zeer stabiel, nauwkeurig en voorzien van een keramische meetcel die bestand is tegen overbelasting en agressieve media.

 

EH Claim rgb 250px 2Met z’n beschikbare behuizingen is de Waterpilot FMX21 optimaal afgestemd voor specifieke toepassingseisen en zeer geschikt voor drinkwater-, afvalwater- en zeewatertoepassingen, met afgegoten elektronica en dubbele filters in het compensatiesysteem voor bescherming tegen klimatologische invloeden.


De Waterpilot FMX21 heeft een drinkwaterkeur (KTW, NSF, ACS), GL-scheepsvaartkeur en is toepasbaar in explosiegevaarlijke zones, het uitgangssignaal is 4-20 mA en verkrijgbaar met HART® protocol, waardoor de sensor een vrij in te stellen meetbereik heeft.


Met de optionele Pt100 temperatuursensor wordt temperatuur gemeten en meetfouten door temperatuur-dichtheidsvariaties gecompenseerd. Voor specifieke dompeldiepte is de kabel lengtemarkering mogelijk, dit bespaart montagetijd en levert kostenbesparing op. Door de intuïtieve 3 knoppen bediening is de waterpilot FMX21 eenvoudig te configureren en in bedrijf te stellen.
Meer informatie over het product: www.nl.endress.com/fmx21

Endress+Hauser Nederland
Nikkelstraat 6
1411 AJ Naarden
Tel. 035-69 58 611
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.nl.endress.com