De standaard productcatalogus van KELLER omvat de meeste toepassingsgebieden voor drukmeettechniek. Er zijn echter vaak grote voordelen verbonden aan het optimaliseren van druksensoren, specifiek voor gebruik en integratie in complete systemen op een hoger niveau.

 

Het modulaire productontwerp van KELLER biedt een grote flexibiliteit en maakt het mogelijk om klantspecifieke aanpassingen door te voeren zonder hoge kosten te veroorzaken - zelfs voor kleine series.

Expertise delen om de optimale sensor oplossing te bereiken
Talloze uitdagende projecten zijn op het gebied van piëzoresistieve drukmeettechniek tot tevredenheid van opdrachtgevers uitgerold. Zelfs toepassingen die op het eerste gezicht triviaal lijken, kunnen bij nadere analyse zeer complex blijken. Door vanaf het begin rekening te houden met de feitelijke gebruiksomstandigheden van de sensor, kunnen we grote verbeteringen in effectiviteit en duurzaamheid realiseren. Een wederzijdse kennisuitwisseling met onze klanten staat dan ook centraal in ons succes. Het delen van onze kennis is wat ons in staat stelt om de beste sensoroplossing te vinden.

De fasen van het creëren van een klantspecifieke oplossing op maat

1. Definieer basissensorspecificaties om de juiste componenten te selecteren
2. Beoordeel de omgevingscondities om het juiste ontwerp voor de beoogde locatie te bepalen
3. Ontwerp de gevraagde klantspecifieke oplossing rekening houdend met alle normen en wetten
4. Monteer de elektronische modules, rekening houdend met de toepassingsspecifieke wensen van de klant
5. Configureer elektrische interfaces en verbindingen
6. Aangepaste productlabels met lasergravure of labels

In de productcategorie Custom Solutions op de website van KELLER vindt u nu alles wat u moet weten over de mogelijkheden en vereisten voor klantspecifieke productoplossingen op het gebied van drukmeettechniek.

KELLER Nederland
Leeghwaterstraat 25
NL-2811DT REEUWIJK
Nederland
Telefoon +31 (0)182 399840
E-Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web www.keller-holland.nl

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Artikelen van deze partner

keller logoKELLER Meettechniek BV verzorgt verkoop, advies en support van alle KELLER-producten voor de BeNeLux landen. Het meest uitgebreide programma druk- en niveausensoren.

KELLER Meettechniek BV is in 1997 van start gegaan. Sindsdien heeft het bedrijf een stormachtige groei doorgemaakt en verworden tot een zeer vooraanstaande deelnemer op de Nederlandse meet- en regeltechnische markt.

Ga naar profielpagina