secundair logo knw 1

Net als voorgaande jaren zal een goed gevulde beursvloer de basis vormen van Aqua Nederland. De beursvloer is onderverdeeld in vier segmenten: Afvalwater, Drinkwater, Proceswater en Stedelijk water & Rioolbeheer. Tijdens de kick-off meeting op 10 januari werden deelnemers voorzien van praktische informatie over de opbouw en de beursdagen zelf, maar ook over het boeken van gerichte resultaten en de speciale tools die van meerwaarde zijn voor de exposanten, voor tijdens en ná de beurs. We zetten ze op een rij.

My Easyfairs
My Easyfairs is de online portal voor exposanten van Aqua Nederland. Momenteel zijn bezoekers zich aan het oriënteren wie zij gaan ontmoeten op 21, 22 & 23 maart. Via de beurswebsite bekijken zij de deelnemerslijst, producten & innovaties, deelnemersnieuws en vacatures. Exposanten kunnen hun informatie invullen. De informatie die in My Easyfairs wordt ingevuld, ontvangen de bezoekers na beurs wanneer zij de Smart Badge Reader(s) hebben gescand. Een volledig ingevuld profiel levert de exposant dus vooraf én tijdens het evenement vele voordelen op, aldus Easyfairs.

EasyGo
EasyGo is een servicepakket gebaseerd op de laatste ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Het maakt deel uit van het standaardaanbod van Easyfairs. Voordelen voor exposanten:

Eenvoudige opvolging van leads na afloop van het event, dankzij de leadgegevens die je na afloop krijgt
Bepaal zelf welke informatie er wordt gedeeld met bestaande en potentiële klanten
Het online profiel en de innovatiegalerij zorgen voor een betere online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname

Smart Badge
De Smart Badge Reader(s) die exposanten ontvangen tijdens hun deelname zijn bedoeld om de bezoekerservaring nog beter te maken. Met deze lezers kunnen bezoekers op eenvoudige wijze informatie verzamelen over je organisatie, producten en wellicht zelfs vacatures.

Het werkt als volgt: Bezoekers kunnen met hun badge (die zij bij het betreden van de beursvloer ontvangen) de Smart Badge Reader op de stand op eenvoudige wijze scannen. Hierdoor ontvangen zij hun product- en bedrijfsinformatie (die ze hebben ingevoerd via My Easyfairs) de dag na beurs via e-mail. Voordelen: verspreid bedrijfsinformatie, stimuleer bezoekerservaring, reduceer kosten en verspilling, makkelijke opvolging na beurs en meer contacten en mogelijkheden.

Visit Connect
Bij een deelname aan de beurs ontvangt de exposant een Visit Connect licentie. Het geregistreerde standpersoneel wordt automatisch toegewezen als Visit Connect gebruiker. Gebruik Visit Connect en vereenvoudig het verzamelen van leads tijdens het event. Gebruik de online webtool om daarmee de badges van bezoekers te scannen. Na een kwalitatief gesprek kan het standpersoneel notities toevoegen en vervolgens de lead opslaan voor een goede opvolging.

Zie ook info op de website van Aqua Nederland 

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

@Hans MiddendorpHoi Hans, beetje makkelijke reactie van het waterschap ('eerst moeten de waterbedrijven wat doen, tot die tijd kunnen wij niks doen'). De Waprog plaatste in 1986, in één jaar tijd, meer dan 100.000 watermeters bij gezinnen thuis. Dat kostte toen maar 150 gulden (!) per watermeter. Als de waterpartners echt zouden willen samenwerken, kan dit zo zijn opgelost. Dus ja, bureaucratie zegeviert. Niet iets om trots op te zijn.
@Gert Timmerman Eens. We moeten met al ons water zuinig omgaan (en het niet verontreinigen) zeker met zoet grondwater en met drinkwater.
@JanEens Jan, maar mijn opiniestuk gaat over hoe slimme bemetering en beprijzing het waterverbruik van huishoudens beïnvloeden. Dat er geen BOL is voor grootverbruik, helpt bedrijven inderdaad niet om slim met water om te gaan.   
Waarom de belasting op leidingwater (BOL) alleen voor de eerste 300m3? (€ 0,50 per m3 incl BTW). Beter is om een BOL te hebben voor het waterverbruik boven de 300m3. Politiek ligt dit moeilijk voor wat ik begreep.  
Of de waterkwaliteit wel 100% blijft onder deze oppervlakte heeft te maken met de normen die men hiervoor gebruikt. Bij eutrofiëring ontstaat wat groenalg en gelijk vliegt in de beoordeling de waterkwaliteit omlaag. Komt dat omdat anderen dit veroorzaken?