secundair logo knw 1

Landustrie, Hubert en Desah gaan verder onder de naam Noardling. De drie waterbedrijven zijn al op één locatie gevestigd in Sneek.

Om 'de waarde en naamsbekendheid' te behouden blijven de oorspronkelijke bedrijfsnamen Hubert, Landustrie en Desah als merknaam bestaan onder de paraplu van Noardling, schrijven de bedrijven in een persbericht.

Elk merk richt zich op een specifiek segment binnen de watertechnologiesector. Desah levert decentrale oplossingen voor afvalwaterzuivering, Hubert doet dat op het gebied van waterfiltratiesystemen, Landustrie blijft de merknaam voor producten en oplossingen op het gebied van (afval)watertransport en -behandeling.

De drie bedrijven richten zich niet alleen op de Nederlandse markt, maar zijn ook wereldwijd actief. De ordeportefeuilles zijn goed gevuld, laten de bedrijven weten die aangeven behoefte te hebben aan nieuwe vakmensen voor de productie.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Frisse wind van de PVV is nuttig. Wijze van Aanbestedingen dient aangepast te worden.
Maak verspillende Nederlanders eerst bewust van hun drinkwater gebruik: gewoon korter douchen ( ik red een normale beurt binnen een minuut) gebruik eerste koude water uit douche voor wc doorspoelen, gebruik altijd de kleine doorspoelknop van je wc. Spoel je vuile vaat nooit voor. Neem hooguit 1x een douchebeurt. Vang regenwater zoveel mogelijk op in regentonnen voor zomers tuin bewateren.💦💦💦
Wat ik mis is de preventieve kant. Een paar maatregelen. Laag hangend fruit als verkoop van niet-zuinige toiletten verbieden. Alleen nog max. 3 liter/6 liter spoeling. Ook stimuleren dan wel verplichten van opvang hemelwater voor toiletspoeling bij nieuwbouw, zowel huishoudens als industrie. Bij deze maatregelen verbeter je ook efficiëntie rioolwaterzuivering en kunnen meer aansluitingen plaatsvinden zonder uitbreiding. Hemelwater opvang stimuleren voor koeling.
Marjolijn Haasnoot is Hoogleraar klimaatadaptatie, daarmee ook zeker onderzoeker, maar meer dan dat.
Duidelijk verhaal Marjolijn