secundair logo knw 1

Ook op de 15e editie van Aqua Nederland zijn er innovaties te zien. Op Next Level, de bovenverdieping van de evenementenhal, staat de Innovatiestraat opgesteld. Maar ook op de beursvloer tonen bedrijven nieuwe producten.

De Innovatiestraat is een initiatief van netwerkorganisatie Water Alliance en is in eerdere edities van de vakbeurs een blikvanger geweest met bedrijven als Rolapac met drijflaagverwijderaar systemen, Nijhuis Saur Industries, Vislift, Waterstromen en FieldFactors. In de Innovatiestraat staan bedrijven met hun laatste Nederlandse technologie die niet ouder is dan drie jaar en bovendien marktklaar is.

Op Next Level zal ook te zien zijn de InfraCampus-IKN straat. De opstelling is een initiatief van InfraCampus-IKN dat zich richt op het verzamelen, ordenen en delen van kennis binnen de bouw- en infrasector. De InfraCampus staat op het Bouw & Infrapark in Harderwijk. Deze ruimte is de ontmoetingsplek voor bedrijven en organisaties in de infrasector. Een aantal daarvan is ook te vinden op Next Level van de vakbeurs in Gorinchem.

Ook op de beursvloer laten bedrijven vernieuwde technologieën zien. Op de website van Aqua Nederland wordt al een preview gegeven op de Innovatiegallerij.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...