secundair logo knw 1

De Drop2Drink unit behandelt regenwater, grondwater of onbetrouwbaar drinkwater dusdanig, dat het microbiologisch veilig wordt gemaakt voor consumptie. De unit is eind vorig jaar geïntroduceerd.

Drop2Drink is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf D2D Water Solutions, dat zich toelegt op producten voor het maken en testen van tapwater.

De unit kent vier zuiveringsstappen, namelijk achtereenvolgens microfiltratie, actief koolfiltratie, ultrafiltratie en UV-technologie. De membranen van de ultrafiltratie worden automatisch iedere dag getest op integriteit, waardoor de waterkwaliteit te allen tijde is gewaarborgd.

De capaciteit van de unit is 30 l/min. Dit maakt de Drop2Drink geschikt voor huishoudens en andere kleine gebruikers. Deze kunnen dank zij het gebruik van regenwater besparen op tapwater dat anders afgenomen moet worden van een drinkwaterbedrijf. Het gewicht bedraagt 29 kg.

De unit levert tapwater met een druk tussen de 2,5 en 6 bar. De unit is plug & play en is, aldus het bedrijf, eenvoudig te installeren, gebruiken en onderhouden. Het gewicht bedraagt 29 kg. Monitoring op afstand is mogelijk dankzij een internetaansluiting.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...