Aquador, specialist op het gebied van drinkwaterhygiëne en legionellapreventie, is overgenomen door WeL Groep. Aquador wordt als zelfstandige werkmaatschappij aan de WeL Groep toegevoegd. Met Wel Inspectie en Delta-P vormen zij de drie werkmaatschappijen binnen de WeL Groep.

“Met de toevoeging van Aquador aan WeL Groep kunnen we onze klanten nog beter en completer bedienen”, stelt Mark van der Heijden, oprichter van WeL Groep. De onderneming met het hoofdkantoor in Houten richt zich drinkwaterveiligheid, luchtkwaliteit en regeltechnische oplossingen.

In 2011 legde Van der Heijden de basis van de onderneming met de oprichting van WeL Inspectie (drinkwaterkwaliteit). In 2015 volgde de overname van Delta-P en in 2017 van Arwi Facilities (later gefuseerd met WeL Inspectie). In 2018 werd de structuur aangepast met de oprichting van de overkoepelende WeL Groep.

Aan de groep is nu Aquador, gevestigd in Hoogblokland, toegevoegd. Het bedrijf richt zich op bacteriologisch onderhoud van drinkwaterinstallaties en legionella preventie en vormt een goede match met de activiteiten van de WeL Groep, aldus Van der Heijden.