secundair logo knw 1

Aquador, specialist op het gebied van drinkwaterhygiëne en legionellapreventie, is overgenomen door WeL Groep. Aquador wordt als zelfstandige werkmaatschappij aan de WeL Groep toegevoegd. Met Wel Inspectie en Delta-P vormen zij de drie werkmaatschappijen binnen de WeL Groep.

“Met de toevoeging van Aquador aan WeL Groep kunnen we onze klanten nog beter en completer bedienen”, stelt Mark van der Heijden, oprichter van WeL Groep. De onderneming met het hoofdkantoor in Houten richt zich drinkwaterveiligheid, luchtkwaliteit en regeltechnische oplossingen.

In 2011 legde Van der Heijden de basis van de onderneming met de oprichting van WeL Inspectie (drinkwaterkwaliteit). In 2015 volgde de overname van Delta-P en in 2017 van Arwi Facilities (later gefuseerd met WeL Inspectie). In 2018 werd de structuur aangepast met de oprichting van de overkoepelende WeL Groep.

Aan de groep is nu Aquador, gevestigd in Hoogblokland, toegevoegd. Het bedrijf richt zich op bacteriologisch onderhoud van drinkwaterinstallaties en legionella preventie en vormt een goede match met de activiteiten van de WeL Groep, aldus Van der Heijden.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Hoe bestaat het dat dit maar door gaat en dat de overheid zo lankmoedig ermee om gaat? Sleep de vervuilers voor de rechter overheid!!
Deze gegevens geven een goed overzicht en een schrikbarend beeld van de huidige situatie. De Volksgezondheid staat op het spel. Waarom is er geen inspectie van de Volksgezondheid voor de Milieuhygiene die dit soort zaken bewaakt en binnen de rijksoverheid de plicht heeft en verantwoordelijkheid neemt tot nadere acties? Een dergelijke instantie is hard nodig en is van belang voor alle betrokken partijen incl. het bedrijfsleven. Ook voor de drinkwaterbedrijven moet het van groot belang zijn dat binnen de organisatie van de rijksoverheid een organisatie bestaat die de belangen van de drinkwaterbedrijven als onderdeel van de zorg voor de Volkgezondheid behartigt en een zelfstandige verantwoordelijkheid heeft los van de politieke waan van de dag.
Ben benieuwd of dit ook werkt op PFAS en PFOA?
Je merkt uit reactie van riviergemeenten - achteruitgang van het landschap - dat geld van bebouwing in dit risicogebied toch zwaar telt. Als Rijkswaterstaat zou ik zeggen tegen die eigenaren: zwemdiploma is vereist voor alle bewoners, bij paniek wordt geen hulp geboden, uw verzekering en u als eigenaar zijn 100% voor schade zelf verantwoordelijk.
Wat ik mis in dit stuk, is hoe dit principe in andere landen wordt gehanteerd. En hoe de stoffenreeks en analyse frequentie in andere landen is. Ook dat heeft natuurlijk forse invloed op dit statische principe.  Mijn gevoel is (en ik heb toch al een aantal impact analyses gedaan in andere EU landen) dat we met het verlaten van dit principe een fors aantal plaatsen stijgen op de eu ranglijst waterkwaliteit. Wordt het daarmee beter, nee, wordt de kwaliteit slechter, ook nee. Moeten we onverlet doorgaan met emissiebeperking, zeker.