0
0
0
s2smodern
Acquaint behoort volgens de Technology Fast50 van Deloitte tot de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De lijst is deze week bekend gemaakt door accountants- en adviesonderneming. 
 

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijkse ranglijst van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Er wordt een selectie gemaakt op basis van de omzetgroei in de afgelopen vier jaar, waarbij de genomineerde bedrijven zowel uit de publieke als uit de private sector komen. De Rising Star Award is speciaal in het leven geroepen voor technologiebedrijven die minder dan vier jaar actief zijn. 

In de ranglijst staat Acquaint op de 22e plaats. Het in 2014 opgerichte bedrijf uit Leeuwarden ontwikkelt innovatieve inspectiemethodieken en -technieken voor buisleidingen, zoals de PipeScanner waarmee leidingen van de buitenkant te inspecteren zijn met behulp van pulsen ultrasoon geluid. 

Acquaint realiseerde een omzetgroei van 533 procent. Algemeen directeur Rudy Dijkstra is trots en stelt vast dat de notering op de lijst erkenning geeft aan de innovatieve werkwijze van het bedrijf: “Uitdagingen gaan wij niet uit de weg. We zijn een innovatief bedrijf en zetten ons werk graag op de kaart. Ook de problemen die we tegenkomen benoemen en analyseren we uitgebreid.”
 
Op de lijst staat ook Fleet Cleaner uit Delft. Het bedrijf dat is gespecialiseerd in het reinigen van scheepsrompen staat op de 6e plaats met een omzetgroei van 2696 procent. In 2016 kreeg Fleet Cleaner de Water Alliance Innovation Stimulation Award voor de innovatieve schoonmaakrobot waarmee de romp van zeeschepen wordt schoongemaakt.
 
 
MEER INFORMATIE
Technology Fast 50