secundair logo knw 1

Acquaint behoort volgens de Technology Fast50 van Deloitte tot de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De lijst is deze week bekend gemaakt door accountants- en adviesonderneming. 
 

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijkse ranglijst van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Er wordt een selectie gemaakt op basis van de omzetgroei in de afgelopen vier jaar, waarbij de genomineerde bedrijven zowel uit de publieke als uit de private sector komen. De Rising Star Award is speciaal in het leven geroepen voor technologiebedrijven die minder dan vier jaar actief zijn. 

In de ranglijst staat Acquaint op de 22e plaats. Het in 2014 opgerichte bedrijf uit Leeuwarden ontwikkelt innovatieve inspectiemethodieken en -technieken voor buisleidingen, zoals de PipeScanner waarmee leidingen van de buitenkant te inspecteren zijn met behulp van pulsen ultrasoon geluid. 

Acquaint realiseerde een omzetgroei van 533 procent. Algemeen directeur Rudy Dijkstra is trots en stelt vast dat de notering op de lijst erkenning geeft aan de innovatieve werkwijze van het bedrijf: “Uitdagingen gaan wij niet uit de weg. We zijn een innovatief bedrijf en zetten ons werk graag op de kaart. Ook de problemen die we tegenkomen benoemen en analyseren we uitgebreid.”
 
Op de lijst staat ook Fleet Cleaner uit Delft. Het bedrijf dat is gespecialiseerd in het reinigen van scheepsrompen staat op de 6e plaats met een omzetgroei van 2696 procent. In 2016 kreeg Fleet Cleaner de Water Alliance Innovation Stimulation Award voor de innovatieve schoonmaakrobot waarmee de romp van zeeschepen wordt schoongemaakt.
 
 
MEER INFORMATIE
Technology Fast 50
Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Waterniveau in rivieren stijgt niet over de volle lengte. Pas in het deltagebied wordt er overlast ondervonden. 
Hoe denk je dat een rivier met een waterval over de volle lente evenveel stijgt??


Het aanblijven van Woolderink in het waterschapsbestuur zal niet de rust brengen om op een verantwoorde manier besluiten te nemen, wrok zal meespelen in de besluitvorming, integriteit is een issue in politiek en bestuur.
Dus rest maar 1 ding.
Juist opstappen
De term richtlijn is hier onjuist. Het gaat om een richtsnoer (guidance document). Een richtlijn heeft de status van wetgeving, een richtsnoer niet. Verder prima initiatief. 
@A.VosZo voelt het wel soms, he?  Maar met naar elkaar wijzen en zeggen 'zolang hij niet iets doet, doe ik ook niets' komen we niet verder. We zijn helaas niet zo braaf, NL heeft zelfs de rechter nodig gehad om ons te dwingen ons afgesproken huiswerk te doen. (Urgenda)
Misschien sneller de dijken ophogen. Al stoot ons landje geen CO2 meer uit, en rijden we allemaal elekritisch, weinig vee, geen gas meer, geen hout stook, dan nog blijft de zeespiegel stijgen - niet iedereen is zo braaf als wij zijn.