secundair logo knw 1

Acquaint behoort volgens de Technology Fast50 van Deloitte tot de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De lijst is deze week bekend gemaakt door accountants- en adviesonderneming. 
 

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijkse ranglijst van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Er wordt een selectie gemaakt op basis van de omzetgroei in de afgelopen vier jaar, waarbij de genomineerde bedrijven zowel uit de publieke als uit de private sector komen. De Rising Star Award is speciaal in het leven geroepen voor technologiebedrijven die minder dan vier jaar actief zijn. 

In de ranglijst staat Acquaint op de 22e plaats. Het in 2014 opgerichte bedrijf uit Leeuwarden ontwikkelt innovatieve inspectiemethodieken en -technieken voor buisleidingen, zoals de PipeScanner waarmee leidingen van de buitenkant te inspecteren zijn met behulp van pulsen ultrasoon geluid. 

Acquaint realiseerde een omzetgroei van 533 procent. Algemeen directeur Rudy Dijkstra is trots en stelt vast dat de notering op de lijst erkenning geeft aan de innovatieve werkwijze van het bedrijf: “Uitdagingen gaan wij niet uit de weg. We zijn een innovatief bedrijf en zetten ons werk graag op de kaart. Ook de problemen die we tegenkomen benoemen en analyseren we uitgebreid.”
 
Op de lijst staat ook Fleet Cleaner uit Delft. Het bedrijf dat is gespecialiseerd in het reinigen van scheepsrompen staat op de 6e plaats met een omzetgroei van 2696 procent. In 2016 kreeg Fleet Cleaner de Water Alliance Innovation Stimulation Award voor de innovatieve schoonmaakrobot waarmee de romp van zeeschepen wordt schoongemaakt.
 
 
MEER INFORMATIE
Technology Fast 50
Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Barry Madlener. Een man van grootse daden, w.o. motie tegen het dragen van hoofddoekjes en de verplichting voor moslimmeisjes om te moeten sporten met jongens. Dat schept hoge verwachtingen! 😱 OMG
Wat een slap verhaal over een mogelijke integriteitsschending. Als voormalig sectorhoofd bij verschillende waterschappen heb ik vele openbare aanbestedingen (klein en groot) moeten doen. Bij de meeste waterschappen zou een dergelijke aanpak nooit geaccepteerd zijn en ook bij andere overheden zoals provincies (waar ik eveneens ervaring heb) , ook niet. Wat is het toch moeilijk om gewoon een fout toe te geven! Daar is echt geen “integriteitsonderzoek “ voor nodig. Het is echt tijd dat bij deze organisatie de bezem er eens goed doorheen gaat! 
Bedankt Bas! Bij deze een link naar dat artikel: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32729940/  
Duidelijk artikel met interessante observaties!
Mbt referentie #2 zou het beter zijn te verwijzen naar Bil et al., 2021 (https://doi.org/10.1002/etc.4835).
Prachtig initiatief! Nu het hele stroomgebied van de Berkel als ruimtelijke eenheid bekijken ,vervuilers opsporen en voorstellen voor ruimtelijke ontwikkeling (incl. bescherming)met elkaar bedenken.cf kaderrichtlijn water.