0
0
0
s2sdefault

Ingrid ter Woorst stopt als bestuurder van de Unie van Waterschappen. Ze is niet herkozen in het algemeen bestuur van hoogheemraadschap Delfland, waar ze voor Water Natuurlijk dagelijks bestuurder is. 

Ingrid ter Woorst 180 vk Ingrid ter WoorstHet bestuur van de UvW heeft afgelopen vrijdag al informeel afscheid genomen van Ter Woorst die op 14 december 2018 nog voor de periode van drie jaar werd herbenoemd in het bestuur van de Unie. Volgens woordvoerder Miranda van der Voort van de UvW zal in de bestuursvergadering van mei officieel afscheid worden genomen van Ter Woorst. 

Schoonman
Dirk Siert Schoonman vk 180 Dirk Siert SchoonmanOf dat ook gaat gelden voor Dirk Siert Schoonman, heemraad van Vallei en Veluwe, is nog niet duidelijk. Schoonman is wel herkozen in het algemeen bestuur, maar het is nog niet duidelijk of hij ook weer deel gaat uitmaken van het dagelijks bestuur van het waterschap, een voorwaarde om in het algemeen bestuur van de UvW zitting te kunnen nemen.

Ter Woorst en Schoonman zijn de enige heemraden die in het bestuur van de UvW zitting hebben, voor het overige bestaat deze uit dijkgraven.

Poppelaars
toine poppelaars 180 vk Toine PoppelaarsToine Poppelaars, dijkgraaf van Scheldestromen, is herbenoemd als bestuurslid van de Unie van Waterschappen. De ledenvergadering stemde daar 22 maart mee in. De herbenoeming is voor een periode van drie jaar.

Poppelaars is penningmeester van het bestuur, en is portefeuillehouder voor onder andere de onderwerpen financiën, arbeidsvoorwaarden, Omgevingswet en overkoepelende juridische zaken.

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Interessant artikel? Laat uw reactie achter.