Stefanie Stubbé heeft de Inspiratie Award Grootste Talent gewonnen. De award werd woensdagmiddag uitgereikt op de Aquatech Vakbeurs in Amsterdam.

stefanie stubbe 180vk Stefanie StubbéDe verkiezing is een initiatief van het Centre of Expertise Water Technology (CEW) en de brancheorganisatie ENVAQUA. Doel van de prijs die voor het eerst werd uitgereikt: inspirerende talenten in de watersector een podium geven. Achterliggende gedachte: aandacht genereren voor de watersector als aantrekkelijke branche voor nieuwkomers op de arbeidsmarkt.

Voor de prijs waren drie vrouwen genomineerd: Elise van der Linde, Stefanie Stubbé en Farah Al-Masseri. Elk van hen kreeg aan de hand van vragen in een interview de gelegenheid om een beeld van zichzelf te schetsen en ideeën over het voetlicht te brengen over mogelijkheden voor de sector om jonge professionals enthousiast te maken voor werken in de watersector.

De jury zocht naar de meest inspirerende presentatie en was onder de indruk van de verhalen die alle drie genomineerden vertelden. Van het runnen van een start-up door de ondernemende Elise van der Linde (werkzaam bij Fertipaq), tot de volhardende wijze waarop Farah Al-Masseri met studies in Syrië en Nederland terecht kwam bij het adviesbureau Brightworks in Sneek. Beiden toonden zich inspirerende voorbeelden, aldus de jury.

Toch ging de prijs naar Stefanie Stubbé (Royal Haskoning DHV) die een enthousiaste verteller bleek, met een professionele presentatie en inspirerende gedachten over het aantrekkelijker maken van de sector voor potentiële nieuwkomers. Nadat haar de prijs was overhandigd, vertelde ze wat ze met de 500 euro gaat doen: 100 kopjes koffie drinken met 100 mensen om ze te vertellen over het werk in de watersector.

Groepsfoto talent award Vlnr: Elise van der Linde, Stefanie Stubbé en Farah Al-Masseri

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Het kan soms even duren voor je reactie online komt. We controleren ze namelijk eerst even.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Interessant artikel? Laat uw reactie achter.