0
0
0
s2sdefault

Martine Lodewijk is de nieuwe sectordirecteur Drinkwater Productie van het Noord-Hollandse drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder PWN. Zij volgt 1 december sectordirecteur Ria Doedel op, die de functie tijdelijk vervulde. 

Martine Lodewijk 180 vk Martine LodewijkLodewijk (44) is sinds 2008 werkzaam bij Waternet, de laatste drie jaar als programmamanager klimaatadaptatie. Daarnaast was ze ook operationeel leider crisisorganisatie. Lodewijk ging na haar studie Civiele Techniek aan de TU Delft eerst in de consultancy aan de slag, waarna ze de overstap maakte naar Waternet. Eerst als beleidsadviseur, later in het management.

Met de aanstelling van Lodewijk is de vervanging van Ria Doedel geregeld. Zij werd in februari 2020 na het plotselinge vertrek van Joke Cuperus tijdelijk als CEO aangesteld, voor de duur van '6 tot 12 maanden', zo liet PWN weten. Het werden er aanzienlijk meer.

Op 1 juli van dit jaar kreeg PWN in Paulien Pistor een nieuwe algemeen directeur. Daarnaast kent het bedrijf drie sectordirecteuren voor respectievelijk de sector Natuur en Beleving, de sector Drinkwater en de sector Bedrijfsvoering.

 

MEER INFORMATIE
H2O-bericht: Ria Doedel tijdelijk CEO drinkwaterbedrijf PWN
H2O bericht: Paulien Pistor nieuwe directeur PWN

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Interessant artikel? Laat uw reactie achter.