0
0
0
s2smodern

PERSONALIA - Lennart Silvis verlaat per 1 juli het Netherlands Water Partnership en treedt in dienst bij Royal HaskoningDHV. Hij heeft bijna dertien jaar bij NWP gewerkt, waarvan de laatste zeven jaar als directeur.

 

Lennart Silvis vk 180“Ik ben dankbaar voor alle mogelijkheden die ik heb gehad”, zegt Silvis. In de volgende nieuwsbrief van NWP blikt hij terug op zijn periode als promotor van het benutten van internationale kansen van de watersector. De wervingsprocedure voor een opvolger is inmiddels gestart. Tot die er is, nemen MT-leden Ewout van Galen (manager Operations) en Karin van Nistelrode (manager Marketing & Communications) de directeurswerkzaamheden tijdelijk waar.

Silvis wordt op 1 september global director Water Partnerships & Business Development bij Royal HaskoningDHV. Volgens het ingenieurs- en adviesbureau zal hij met zijn grote netwerk en ervaring een centrale rol spelen bij het aangaan en uitbreiden van watergerelateerde strategische samenwerkingsverbanden. Silvis heeft veel zin in de nieuwe uitdaging: “Ik ben zeer gedreven om partnerships te creëren die uiteindelijk invloed hebben op de wateruitdagingen van de wereld. Deze passie sluit mooi aan bij de merkbelofte van ‘Enhancing Society Together’ van Royal HaskoningDHV.”

Binnen de Business Line Water zijn er nog twee andere topbenoemingen. Lisette Heuer is in april aan de slag gegaan als global director Flood Resilience. Zij heeft een lange staat van dienst bij Royal HaskoningDHV en was hiervoor technical director Water. Djeevan Schiferli heeft sinds kort de leiding over het Digital Lab, dat gericht is op het ontwikkelen van nieuwe digitale diensten en innovaties. Schiferli is van Innogy gekomen en werkte eerder voor IBM.

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Interessant artikel? Laat uw reactie achter.