0
0
0
s2smodern
Interessant? Deel dit artikel met uw (water)netwerk!
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Josien Sluijs is benoemd tot directeur van Aqua for All. Ze gaat op 1 augustus aan de slag en neemt de functie over van Sjef Ernes, die de organisatie na 16 jaar verlaat.

Josien Sluijs 180 Josien SluijsAqua for All is een stichting en heeft als doel meer mensen toegang te geven tot schoon water en adequate sanitaire voorzieningen. Ze probeert als netwerkorganisatie binnen de Nederlandse watersector publieke en private organisaties te verbinden zodat middelen, expertise en financiering worden ingezet voor ontwikkelingshulpprojecten.

Sluijs is afkomstig van NpM, Nederlands Platform voor Inclusive Finance. Het platform bestaat uit Nederlandse investeerders die financiële basisdiensten, zoals microfinanciering, aanbieden aan mensen, zoals kleinschalige boeren, vluchtelingen of jongeren, die geen toegang hebben tot de traditionele financiële sector. NpM faciliteert kennisuitwisseling en innovatie in de sector. Sluijs is directeur bij NpM.

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Interessant artikel? Laat uw reactie achter.

(advertentie)

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het