0
0
0
s2smodern
Interessant? Deel dit artikel met uw (water)netwerk!
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
1 Comment

PERSONALIA - David van Raalten vertrekt bij de advies- en ingenieursorganisatie Arcadis en gaat op 1 november aan de slag bij Waterschap Drents Overijsselse Delta. Hij wordt directielid met onder meer de thema's waterveiligheid en klimaatverandering in zijn portefeuille.

David van Raalten klein vkEen nieuwe stap, een bijzonder moment. Zo omschrijft Van Raalten zijn overgang na 23 jaar bij Arcadis te hebben gewerkt. Hij vormt straks samen met secretaris-directeur Eveline de Kruijk en directielid René van der Spank het directieteam van Waterschap Drents Overijsselse Delta. Van Raalten zal zich vooral bezighouden met waterveiligheid en de thema’s Klimaat Actief, Duurzaam DOEN en internationale samenwerking.

Water is een constante in de loopbaan van Van Raalten. Na de afronding van de studie Landinrichtingswetenschappen aan de Wageningen Universiteit kwam hij in 1995 terecht bij Arcadis, waar hij onder meer werkte aan waterveiligheidsprojecten. Van Raalten is nu European Leader Water Management bij Arcadis EMU en programmaleider Klimaatadaptatie.

Bij het waterschap gaat hij vanuit een andere invalshoek werken aan het doel van een schoon, veilig en toekomstbestendig watersysteem, zegt Van Raalten. “Maar dan met verantwoordelijkheid voor het hele traject: van beleid maken, uitvoeren, concrete projecten realiseren tot het beheren ervan. Ik heb mede daardoor veel zin in deze nieuwe baan.”

Dijkgraaf Herman Dijk is positief over de komst van Van Raalten. “We willen in verbinding met onze omgeving staan en samen werken om de gevolgen van de klimaatverandering op te vangen. Ik heb de volle overtuiging dat David daar een belangrijke bijdrage aan levert en wens hem alle succes toe.”

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
 • This commment is unpublished.
  Johannes Noppen · 20 days ago
  Van harte geluk gewenst met uw benoeming bij WDOD. Toch vind ik het ook een beetje jammer dat u weg bent.
  Wij hadden elkaar een tijd geleden gesproken over de NIGER rivier in Guinee.
  Mag ok deze mail aan u doorsturen naar een ander email adres, of kunt u mij introduceren bij uw opvolger!
  Veel succes gewenst bij het waterschap.
  Met hartelijke groeten,
  Johannes Noppen
  Guinee-Conakry
(advertentie)

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het