0
0
0
s2sdefault

Alejandro Roman Fernandez (44) is aangesteld als chief commercial officer (cco) bij de Enschedese producent van nanofiltratiemembranen NX Filtration. De Spanjaard heeft een rijke internationale ervaring in mondiale marketing en kent de internationale watermarkten.

Fernandez 180 vk Alejandro Fernandez In de nieuwe functie wordt Fernandez verantwoordelijk voor het managen en uitbreiden van NX Filtration's wereldwijde verkoopapparaat en netwerk van distributeurs en Original Equipment Manufacturer (OEM) partners. Hij begint in september.

De nieuwe cco van NX Filtration komt van Organica Water, waar hij als vice-president verantwoordelijk was voor alle verkoopactiviteiten wereldwijd, het aansturen van de regionale verkoopteams en het uitbreiden van het wereldwijde partnernetwerk.

Eerder werkte hij bij Pentair (Nederland), Xylem (Spanje en Verenigd Koninkrijk) en Thames Water (Verenigd Koninkrijk). Hij studeerde aan de Universiteit van Cadiz (Spanje) en aan de Kingston University in Londen (Verenigd Koninkrijk).

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Interessant artikel? Laat uw reactie achter.