h2ologoprimair


knw uitgever h2o

9 nov - Symposium : Resource Recovery, Just Do It ?

Resource recovery is the future. In a circular economy it is essential to recover as much resources from waste(water) as possible. For inspiring examples and solutions, come to the Symposium on 9 November in Wageningen.

Details, programma en registratie: lees verder
Organisatie: KNW Themagroep Anaerobie (TCA) en KNW Themagroep Afvalwaterbehandeling en Valorisatie

14 nov - InfraTrends 2017

NGinfra organiseert 'InfraTrends 2017 - Samen op Voorsprong', het jaarlijkse congres over netwerkgebonden infrastructuur. In samenwerking met Rijkswaterstaat, ProRail, Alliander, Vitens, KPN, Schiphol en Havenbedrijf Rotterdam, op dinsdag 14 november in Delft.

Details en aanmelding: InfraTrendsCongres.nl - Samen op Voorsprong

24 nov - KNW Najaarscongres

Het KNW Najaarscongres 2017 wordt georganiseerd op vrijdag 24 november in de Mariënhof in Amersfoort, met als centraal thema de 'Waterprofessional van de toekomst en de impact van de digitale revolutie'.

Samen maken wij de toekomst. Maar wat is die toekomst? Veranderende bevolkingssamenstelling, klimaatgevolgen, de steeds verder evoluerende technische mogelijkheden, veranderingen in de energievoorziening - Kom en denk mee, samen geven wij richting aan onze bedrijfstak.

Details en aanmelden: lees verder

27 nov - Markt- en Innovatiedag Waterschappen

Op maandag 27 november 2017 organiseert de Unie van Waterschappen de Markt- en Innovatiedag Waterschappen. De dag staat in het teken van duurzaamheid, en de relatie tussen waterschappen en de markt. Boordevol innovaties rond energie, publiek opdrachtgeverschap en circulaire economie.

Bovendien wordt de Waterinnovatieprijs 2017 wordt uitgereikt, in de categorieën 'Schoon water', 'Voldoende water', 'Waterveiligheid' en 'Energie en Waterschappen'. De inschrijving hiervoor is gestart op 21 augustus.

Details: Markt- en Innovatiedag Waterschappen, maandag 27 november in de Rijtuigenloods, Amersfoort

29 nov - Waterkringloopsluiting

Save the date : woensdag 29 november een themadag over het sluiten van waterkringlopen, in de Wildlands Adventure Zoo in Emmen.
Organisatie: KNW Themagroep Watervoorziening in samenwerking met Water Alliance
Programma en registratie: lees verder

25 jan - Waterkwaliteit op de kaart

Save the date: Het vierde Symposium Waterkwaliteit op de Kaart (WOKIV) wordt gehouden op donderdag 25 januari 2018 in het LEF-center, Griffioenlaan 2 in Utrecht.

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het