h2ologoprimair


knw uitgever h2o

19 jan - Nieuwjaarsborrel Jong KNW

Save the date: De Nieuwjaarsborrel van Jong KNW is op vrijdag 19 januari 2018.

Op 19 januari wordt ook bekendgemaakt wie een ontmoeting heeft gewonnen met een van de Top-Mentoren uit de watersector. Meer weten? zie Meet a Top-Mentor en schrijf je in.

26 jan - Themamiddag Omgevingswet

Omgevingswet: wat komt er op ons af? KNW Themagroep Stedelijk Water organiseert op vrijdag 26 januari een themamiddag over de nieuwe Omgevingswet, met een inleiding door Gert Dekker.

Details: lees verder

1 feb - RIONEDdag 2018

Save the date: RIONEDdag 2018 is op donderdag 1 februari in Utrecht. Plenair thema is de stresstest in het kader van het Deltaprogramma Ruimtelijke adaptatie. Daarnaast is er onder meer aandacht voor gegevensbeheer, feiten over het functioneren van de riolering, en de Omgevingswet.

Details: Riool.net | RIONEDdag 2018

13-15 mrt - Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen

Op 13, 14 en 15 maart 2018 vindt Aqua Nederland Vakbeurs weer plaats in de Evenementenhal Gorinchem, met de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, -management en -technologie. Tegelijk worden ook de RioleringsVakdagen georganiseerd, de vakbeurs voor de rioleringsbranche. Beide branches versterken elkaar in de waterketen en bezoekers kunnen beide beurzen bezoeken, waardoor er nieuwe samenwerkingen kunnen ontstaan op de beursvloer.

Details:  Rioleringsvakdagen 2018 en Aqua Nederland Vakbeurs 2018 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het