h2ologoprimair


knw uitgever h2o

13 oktober 2017 - Werkplaats Participatie & Regisseren van Netwerken

Maatschappelijke veranderingen stellen nieuwe eisen, aan participatie en aan samenwerking in netwerken. Wat komt daar zoal bij kijken?

KNW Waternetwerk en Stichting de Regisserende Gemeente organiseren dit najaar interactieve werkplaatsen over dit thema, op drie verschillende locaties en data in oktober, november en december. De eerste is op vrijdag 13 oktober.
Details en registratie: lees verder

31 okt & 1 nov 2017 - AIWW Conferentie

Water... and 9 billion people' is het thema van de AIWW Conferentie, op dinsdag 31 oktober en woensdag 1 november 2017, tijdens de AIWW Water Week in de RAI Amsterdam.

Details en registratie: schrijf nu in en ontvang vroegboekkorting.

9 november 2017 - Symposium : Resource Recovery, Just Do It ?

Resource recovery is the future. In a circular economy it is essential to recover as much resources from waste(water) as possible. For inspiring examples and solutions, come to the Symposium on 9 November in Wageningen.

Details, programma en registratie: lees verder
Organisatie: KNW Themagroep Anaerobie (TCA) en KNW Themagroep Afvalwaterbehandeling en Valorisatie

24 november 2017 - KNW Najaarscongres

Save the date : KNW Najaarscongres op vrijdag 24 november in de Mariënhof in Amersfoort, met als centraal thema de Waterprofessional van de toekomst en de impact van de digitale revolutie.

Samen maken wij de toekomst. Maar wat is die toekomst? Veranderende bevolkingssamenstelling, klimaatgevolgen, de steeds verder evoluerende technische mogelijkheden, veranderingen in de energievoorziening - Kom en denk mee, samen geven wij richting aan onze bedrijfstak.

Details en aanmelden: lees verder

27 november 2017 - Markt- en Innovatiedag Waterschappen

Op maandag 27 november 2017 organiseert de Unie van Waterschappen de Markt- en Innovatiedag Waterschappen. De dag staat in het teken van duurzaamheid en de relatie tussen waterschappen en de markt. Boordevol innovaties rond energie, publiek opdrachtgeverschap en circulaire economie.

Bovendien wordt de Waterinnovatieprijs 2017 wordt uitgereikt, in de categorieën 'Schoon water', 'Voldoende water', 'Waterveiligheid' en 'Energie en Waterschappen'. De inschrijving hiervoor start op 21 augustus. Dus denk in de zomer alvast na over de innovaties die u wilt inzenden.

Details: Markt- en Innovatiedag Waterschappen, maandag 27 november in de Rijtuigenloods, Amersfoort

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het