h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Personalia


Karin Sluis wint European CEO Award 2018

Karin Sluis, algemeen directeur van ingenieursbureau Witteveen + Bos, heeft de European CEO Award 2018 gewonnen. De jaarlijkse European CEO Awards voor consultancy and engineering is voor de 8e keer gehouden.

De verkiezing, georganiseerd door de Association of Consulting Engineers (ACE) in het Verenigd Koninkrijk, is erop gericht om exceptioneel leiderschap en best practice van Europese ingenieurs en consultancybureaus in de schijnwerpers te zetten.

Karin Sluis is voorgedragen door het bestuur van Koninklijke NLingenieurs vanwege ‘de overtuigende wijze waarop ze het werk van Witteveen+Bos weet te verbinden aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties’.

Directeur Jacolien Eijer van NLingenieurs: ‘Karin is in staat om inspirerend leiderschap te blijven koppelen aan de menselijke maat. Ze is zowel binnen als buiten Witteveen+Bos een toegankelijk voorbeeld voor velen.’

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het