h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Personalia


Daan Cornelisse aangesteld als Teammanager Techniek bij Sweco

Daan Cornelisse is door Sweco aangesteld als Teammanager Techniek. 'Daan is een ervaren en enthousiaste leider. Zichtbaarheid, kennis van de buitenwereld en weten wat de klant belangrijk vindt zijn voor hem een must'. Hiervoor werkte hij bij Tauw, als Teammanager Ruimte Inrichting en senior projectleider.

Daan Cornelisse studeerde Bos- en Natuurbeheer en Economie aan Wageningen Universiteit. Hij werkte bij Tauw onder andere aan natte en droge civiele projecten voor provincies, gemeenten, waterschappen, aannemers en natuurorganisaties.

“Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden, te enthousiasmeren en te motiveren. Deze vaardigheid gebruik ik om mijn team beter te laten functioneren en om projecten tot een goed einde te brengen”, aldus Daan. “Ik kijk er naar uit verbindingen te leggen met andere teams bij Sweco en het beste uit iedereen te halen.”

Sweco ingenieursadvies- en architectenbureau werkt aan duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en toegang tot elektriciteit en schoon water. Sweco heeft 14.500 medewerkers in Europa, en projecten in 70 landen verspreid over de hele wereld.

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het