h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Personalia

Inaugurele rede Merle de Kreuk

We kunnen en moeten nog veel meer uit ons afvalwater halen, stelt hoogleraar Milieutechnologie bij de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen, Merle de Kreuk. Ze houdt vandaag haar inaugurele rede aan de TU Delft.

Lees verder

Personalia

Wim Witvoet: bescheiden, betrokken en deskundig

Op 4 mei 2018 overleed Dr. Ir. Wim Witvoet, lid van het Genootschap van de Ouwe Jonkers,78 jaar oud. Wim was geboren in Schoonebeek, opgeleid als chemisch technoloog aan de TU-Delft, daar in 1971 gepromoveerd. Aansluitend 40 jaar werkzaam bij het Ingenieursbureau DHV in Amersfoort, als watertechnoloog, als technisch-wetenschappelijk coördinator, uiteindelijk als wetenschappelijk directeur van DHV Water BV. 

Lees verder

Personalia

Roelof Bleker maakt overstap naar onderwijs

Roelof Bleker is per 1 september 2018 benoemd tot voorzitter van het college van bestuur van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Hij heeft tijdens de vergadering van het algemeen bestuur van Waterschap Rivierenland aangekondigd na bijna acht jaar zijn functie als dijkgraaf neer te leggen.

Lees verder

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het