h2ologoprimair


knw uitgever h2o

H2O nieuws


Water Alliance gaat samenwerken met Franse partner

Waterclusterorganisatie Water Alliance gaat samenwerken met de Franse collega-organisatie Pole Eau uit Montpellier. Donderdag 19 mei werd de samenwerkingsovereenkomst getekend.

 

Water Alliance en Pole Eau treffen elkaar regelmatig op internationale waterbeurzen. Op zo’n beurs, Hydrogaia in het Franse Montpellier, werd gisteren de samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Beide waterclusterorganisaties willen de samenwerking tussen Nederlandse en Franse partijen verder onderzoeken en versterken, zowel op zakelijk gebied, als op het gebied van kennis en educatie. Ook kan de samenwerking leiden tot gemakkelijker toegang tot Europese projecten.

Pole Eau is met name in het zuiden van Frankrijk actief met enkele honderden bedrijven en organisaties op het gebied van watertechnologie. Zuid-Franse bedrijven zijn vanouds ook actief in Afrika, wat voor Nederlandse watertechnologiebedrijven interessante connecties kan opleveren.

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het