PERSONALIA - Yolande van der Meulen is benoemd tot directeur bij Waterschap Rivierenland. Zij volgt Eric Jongmans op, die is aangesteld als programmadirecteur Hoogwaterbeschermingsprogramma en het programma A5H (Alblasserwaard-Vijfheerenlanden).

yolande van der meulen 180 vk Yolande van der MeulenVan der Meulen vormt met secretaris-directeur Kees Vonk en directeur Jacob Knoops de directieraad van Rivierenland. Binnen de directie wordt opnieuw gekeken naar de verdeling van de portefeuilles. Van der Meulen zal naar verwachting 1 februari van het volgend jaar beginnnen.

Met Van der Meulen heeft het waterschap een bekende uit de waterwereld binnengehaald. Ze was jarenlang werkzaam bij Rijkswaterstaat. Voorts heeft ze gewerkt bij de provincie Noord-Brabant.

Haar laatste baan is gemeentesecretaris bij de gemeente Apeldoorn, een functie die ze nog geen jaar heeft bekleed als ze volgend jaar bij het waterschap begint.

Laatste reacties op onze artikelen

Hoe kan het zijn dat na het laatste hoogwater vorig jaar zomer alle vis verdwenen is uit ons water in de Strang naast de rivier de Waal.
Mooi initiatief. Kijk bij het opstellen van de kosten niet alleen naar die van een dergelijk installatie maar ook naar de maatschappelijke kosten als niets doet.
Ik begrijp niet waarom voedselzekerheid geborgd zou moeten zijn. Als dat zo is, dan moeten we sierteelt, als bloembollen en lelies, niet meer subsidiëren en er voor zorgen dat de landbouw voedsel voor mensen produceert, en niet voor dieren.
@Hans MiddendorpBen het de laatste tijd niet vaak met je eens, maar deze keer wel. Terechte vragen, want ik vind het ook een vaag en ongrijpbaar verhaal.
In de titel staat: "cultuurverandering nodig". Uit de tekst blijkt dat er een transitie nodig is (niet verwonderlijk) en dat er gewerkt wordt aan een "routekaart'. Maar wat zijn nou precies de (tussen) resultaten en welke cultuurverandering is er nodig?

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!