secundair logo knw 1

Karin Sluis is teruggetreden als algemeen directeur van advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos. Ze heeft plaats gemaakt voor Wouter Bijman (algemeen directeur) en Eveline Buter (directeur).

Karin Sluis 180 vrij Karin SluisDe wisseling van de wacht zou aanvankelijk afgelopen voorjaar plaatshebben, maar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. Deze week is het besluit alsnog geëffectueerd.

In de leiding zet Stephan van der Biezen zijn huidige rol voort. Het bureau krijgt daarmee een driekoppige directie. De uitbreiding past, aldus het bedrijf, bij de sterke groei van de afgelopen jaren, van ruim 900 medewerkers in 2013 naar ruim 1300 op dit moment. Ook is er met drie directieleden meer ruimte voor Wouter Bijman 180 vk cWouter Bijmandeelname aan het debat over maatschappelijk thema’s, zoals de energietransitie, klimaatadaptatie, circulair bouwen en veiligheid.

De nieuwe algemeen directeur Bijman (1976) studeerde civiele techniek aan de TU Delft en heeft ervaring in waterbouwkunde, infrastructuur en mobiliteit, digitalisering in de bouw en veiligheid. Hij leidde onder andere dekantoren in Rotterdam, Atyrau (Kazachstan) en Dubai. Sinds 2018 is Bijman business line manager Infrastructuur en Mobiliteit. 

Eveline ButerEveline ButerButer (1975) studeerde civiele techniek aan de TU Delft en heeft brede ervaring in watermanagement, maatschappelijke kosten-batenanalyses en energie(transitie). Zij was vijf jaar vestigingshoofd in Indonesië en leidde sinds 2015 de Product-Markt-Combinatie (PMC) Industrie en Energie.

Sluis blijft werkzaam bij Witteveen+Bos en gaat zich onder andere richten op het ontwikkelen van 'belegbare proposities', bijvoorbeeld op het gebied van energie, infrastructuur, natuur en water. Zij blijft verder actief binnen de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur, de Raad van Toezicht van hogeschool Saxion en het NWO-domeinbestuur Toegepaste en Technische Wetenschappen.

 

LEES OOK
Witteveen+Bos stelt directiewissel uit

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Mooi initiatief om dit deze dringende oproep rechtstreeks aan onze oosterburen te doen. Absurd eigenlijk dat handhaver(s) met lege handen staan. Naast hogere kosten voor de DWB'en om PFAS te verwijderen, wordt de reststroom van de zuivering hierdoor ook lastiger en duurder verwerk-/loosbaar. Uiteindelijk is het helaas de gebonden drinkwaterklant die de rekening betaalt. RIWA-RIjn: succes met dit zo belangrijke lobbyprogramma!
Te gek voor woorden dat het drinkwater WMD niet goed is. Ik heb een zeldzame auto-immuunziekte en ben heel erg afhankelijk van goed en zeer schoon drinkwater. Als dit niet goed is kan ik nog sneller erg ziek worden en dat is lijkt mij niet de bedoeling. Mijn lichaam kan zelf niet zuiveren door mijn ziekte, ben dus echt afhankelijk van zuiveringsinstallatie van WMD. Dat moet gewoon goed zijn !
Daar betalen wij ook voor.
Interessant. Als ik naar het dashboard reageert het alleen niet als ik een gemeente selecteer.
En daarom heb ik dus een waterfilter voor thuis.
@HenkEr stopt ongeveer een kwart van de melkveehouderij, 25% van de melkproductie verdwijnt.  Dan is zo'n fabriek ook helemaal niet nodig.