Tanja Klip-Martin stelt haar afscheid als dijkgraaf van het waterschap Vallei en Veluwe uit. Het algemeen bestuur van het waterschap heeft Klip gevraagd langer aan te blijven in verband met de coronacrisis. Ze zou 1 augustus stoppen.

Tanja Klip 180 vk Tanja Klip De dijkgraaf geeft gehoor aan het verzoek. Ze heeft haar verzoek om ontslag aan de Koning ingetrokken. Ze zal te zijner tijd het verzoek opnieuw indienen. Dat gebeurt in overleg met het bestuur, laat het waterschap weten.

Klip kondigde in januari aan dat ze haar ambt als dijkgraaf 1 augustus zou neerleggen. Het algemeen bestuur was al een procedure gestart om een opvolger voor haar te vinden, maar stelt nu vast dat het werven, vinden en selecteren van een nieuwe dijkgraaf vrijwel onmogelijk is en heeft daarom de zoektocht tot nader order stilgelegd. 

MEER INFORMATIE
Tanja Klip-Martin stopt als dijkgraaf bij Vallei en Veluwe

Laatste reacties op onze artikelen

op de site staat:
De nieuwe Blue Energie-installatie moet 16,5 kW produceren, genoeg voor ‘een klein dorp’
ik denk dat 16.5KW niet juist is
gr Klaas Knot
“De waterkwaliteit is op orde”, dat is een hele geruststelling. Al ben ik bang dat hier een verkeerd zinnetje in het artikel geslopen is.
deed de PvdA ook nog ergens mee of wordt deze partij door de schrijver van dit artikel geboycot???
H. Laros H2O/Waternetwerk
Leuk om aan te haken. Waar wordt de win-win gerealiseerd??
Zo zie je maar wie als expert mag optreden met de dikste beurs. Toevallig kost zo’n damwand ook nog veel geld en wie betaalt dat: de burger van Nederland. Rijkswaterstaat stort het in het water om te paaien, van wie……

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!