secundair logo knw 1

PERSONALIA - Ingenieursadviesbureau Sweco heeft Wim van de Fliert per 1 september benoemd tot afdelingshoofd Watertechniek. 

sweco vd fliert"Wim van de Fliert heeft een grote passie voor water. Dit, tezamen met zijn uitgebreide inhoudelijke kennis en ruime ervaring in de sector, maakt hem tot de geschikte persoon voor deze functie”, aldus Marianne Vermijs, Sweco divisiedirecteur Water & Energie. Van de Fliert wordt omschreven als een allround manager met brede kennis van de drinkwater- en afvalwatersector en van waterbouwkundige installaties. Binnen Sweco heeft hij diverse functies in deze werkvelden vervuld.

Na afronding van zijn studie Weg- en Waterbouw aan de Hoge School Utrecht was hij de afgelopen 36 jaar betrokken bij een scala aan projecten in binnen- en buitenland. De projecten varieerden van haalbaarheidsstudies tot ontwerp, uitvoering en opstart van werken voor drinkwaterinstallaties, afvalwaterzuiveringen en waterbouwkundige werken. De afgelopen 15 jaar werkte hij in diverse managementfuncties, waarvan de laatste twee jaar als development manager voor drinkwater- en afvalwaterinstallaties in Nederland en het buitenland.

Wim van de Fliert bij zijn aanstelling: “Ik vind Sweco een prachtig bedrijf. We zitten na een moeilijke periode weer in een positieve flow. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s inspirerend en innoverend te werken aan interessante projecten voor onze klanten en partners. Samen zetten wij ons in om de samenleving en steden van de toekomst te ontwerpen en ontwikkelen."

Zie ook: Ingenieursadviesbureau Sweco heeft Wim van de Fliert per 1 september 2017 benoemd tot afdelingshoofd Watertechniek

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Waarom niet gelijk combineren met een algemenere inrichting van het Markermeer om het inlaatwater van het Hoogheemraadschap HHNK te verbeteren, zwevende stof te verwijderen, hiervoor werden rond 1995 al plannen gesmeed. En ook natuurlijk ook om het effect van het door het Mantel gemaal bij Schardam op het Markermeer te neutraliseren. Dan kunnen de Marker Wadden gelijk 10 maal zo groot worden.
Een goede zaak, om effluentwater te gebruiken in plaats van drinkwater voor de slibontwatering. Ik ken dit proces net, maar waarom heb je water nodig om slib te ontwateren? Klinkt mij vreemd in de oren.
Barry Madlener. Een man van grootse daden, w.o. motie tegen het dragen van hoofddoekjes en de verplichting voor moslimmeisjes om te moeten sporten met jongens. Dat schept hoge verwachtingen! 😱 OMG
Wat een slap verhaal over een mogelijke integriteitsschending. Als voormalig sectorhoofd bij verschillende waterschappen heb ik vele openbare aanbestedingen (klein en groot) moeten doen. Bij de meeste waterschappen zou een dergelijke aanpak nooit geaccepteerd zijn en ook bij andere overheden zoals provincies (waar ik eveneens ervaring heb) , ook niet. Wat is het toch moeilijk om gewoon een fout toe te geven! Daar is echt geen “integriteitsonderzoek “ voor nodig. Het is echt tijd dat bij deze organisatie de bezem er eens goed doorheen gaat! 
Bedankt Bas! Bij deze een link naar dat artikel: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32729940/