PERSONALIA - Ingenieursadviesbureau Sweco heeft Wim van de Fliert per 1 september benoemd tot afdelingshoofd Watertechniek. 

sweco vd fliert"Wim van de Fliert heeft een grote passie voor water. Dit, tezamen met zijn uitgebreide inhoudelijke kennis en ruime ervaring in de sector, maakt hem tot de geschikte persoon voor deze functie”, aldus Marianne Vermijs, Sweco divisiedirecteur Water & Energie. Van de Fliert wordt omschreven als een allround manager met brede kennis van de drinkwater- en afvalwatersector en van waterbouwkundige installaties. Binnen Sweco heeft hij diverse functies in deze werkvelden vervuld.

Na afronding van zijn studie Weg- en Waterbouw aan de Hoge School Utrecht was hij de afgelopen 36 jaar betrokken bij een scala aan projecten in binnen- en buitenland. De projecten varieerden van haalbaarheidsstudies tot ontwerp, uitvoering en opstart van werken voor drinkwaterinstallaties, afvalwaterzuiveringen en waterbouwkundige werken. De afgelopen 15 jaar werkte hij in diverse managementfuncties, waarvan de laatste twee jaar als development manager voor drinkwater- en afvalwaterinstallaties in Nederland en het buitenland.

Wim van de Fliert bij zijn aanstelling: “Ik vind Sweco een prachtig bedrijf. We zitten na een moeilijke periode weer in een positieve flow. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s inspirerend en innoverend te werken aan interessante projecten voor onze klanten en partners. Samen zetten wij ons in om de samenleving en steden van de toekomst te ontwerpen en ontwikkelen."

Zie ook: Ingenieursadviesbureau Sweco heeft Wim van de Fliert per 1 september 2017 benoemd tot afdelingshoofd Watertechniek

Laatste reacties op onze artikelen

Ik wil de feiten kennen (10%)
De processen doorgronden (40%)
En de onzekerheid verkennen (50%)
Een oplossing zou kunnen zijn om activiteiten uit te besteden. Bijv. de voorzuivering van industrieel afvalwater of de opwerking van biogas uit slibgistingen of zelfs de volledige slibgisting uit te besteden. Marktpartijen kunnen dit ook nog eens goedkoper en sneller realiseren, waardoor eerder (duurzaamheids)doelstellingen worden gerealiseerd.
@Arie DekkerDank. Is aangepast.
In Flevoland, en specifiek in het gebied Almere Oosterwold heeft het Waterschap Zuiderzeeland al een verordening gemaakt waarbij alle putten, ook kleiner dan 1 m3 per uur een meldingsplicht hebben, terwijl er geen waterbeheerplan voor de regio is. Het risico is meer onzekerheid en bureaucratie, zonder dat er waarborgen voor (stads)landbouw worden besproken.
... wie in haar beheersgebied grondwater gebruikt en grondwateronttrekkingen in zijn gebied ?

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.