secundair logo knw 1

Simone Boogaard wordt directeur Water bij het Hoogheemraadschap van Rijnland. Boogaard is werkzaam bij de gemeente Amsterdam, maar heeft veel ervaring in de watersector.

Simone Boogaard 180 vk Simone BoogaardBoogaard (49) gaat op 1 januari 2021 aan de slag bij Rijnland. Het hoogheemraadschap ziet in haar ‘de ideale waterdirecteur’ door haar ‘berg aan ervaring’ in de watersector en ‘brede maatschappelijke engagement’.

Na een uitstapje van ruim drie jaar bij de gemeente Amsterdam als directeur Projectencentrum metro en tram, keert ze terug in de sector waarin ze lang heeft gewerkt.

Dat was bij het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, waar ze een tiental jaar heeft gewerkt in verschillende managementfuncties, met aandacht voor beleids- en projectcommunicatie, dijkversterkingsprojecten en omgevings- en technisch management. Namens HHNK was ze van 2014 tot 2017 als landelijk manager programmering lid van de programmadirectie HWBP.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Bijzonder dat Boutkan en Buijsse beter weten wat de problemen in het riool en bij de afvalwaterverwerking zijn, dan de daarin gespecialiseerde organisaties.
Afgezien daarvan, kan een kleuter bedenken dat als plastic (a) in het milieu een probleem is én (b) "nul" vocht opneemt, dat het dan ook niet handig is om dit in wegwerpdoekjes te verwerken die NIET gescheiden ingezameld worden maar met het toiletwater worden weggespoeld.  
Kan er ook niet zo’n richtlijn worden opgesteld voor de intensieve landbouw? In Nederland betalen boerenbedrijven immers géén verontreinigingsheffing en zuiveringsbelasting en worden de kosten van vervuiling van oppervlakte- en grondwater naar de belastingbetaler geschoven. 
Het voorgezuiverd oppervlaktewater is ook een belangrijke bron voor drinkwater. Naast WAAG is het noodzakelijk om op zoek te gaan naar andere bronnen voor drinkwater, wellicht effluent van rioolwaterzuiveringen
Vitaliseren, 100% natuurlijk,  agrarische bedrijven. Vraag naar concept voor geitenboerderij willem dam in amsterdamse bos, geitkwaliteit, bodem en afvalwater verbeteren  pfos/pfas verdwijnt.