secundair logo knw 1

Directeur Ria Doedel verlaat het Limburgse waterbedrijf WML. Doedel zegt in een toelichting toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Ria Doedel 180Ria DoedelDe directeur werkt 12 jaar bij Waterleiding Maatschappij Limburg. Haar nieuwe benoemingstermijn gaat 1 januari 2020 in. Dat wordt nu de formele datum van uitdiensttreding.

Over de afbouw en overdracht van taken heeft afstemming plaats tussen de RvC, Ria Doedel, waarnemend directeur Eddy Toonen en het Managementteam (MT), zo laat het bedrijf in een persverklaring weten.

In een toelichting laat de vertrekkende directeur weten dat werken bij WML nooit een routineklus is geworden, ook niet na twaalf jaar. "Tegelijk is het goed om tijdig vernieuwing toe te laten: voor mezelf om op zoek te gaan naar een nieuwe werkomgeving met nieuwe uitdagingen en voor WML om de leiding toe te vertrouwen aan een nieuwe blik en nieuwe inzichten."

Ria Doedel werd in december 2017 herkozen als vice-voorzitter van de Task Force Water binnen CEEP, het Europese centrum van werkgevers en bedrijven van publieke diensten en diensten van algemeen belang. Ze werd herkozen met een mandaat tot 2022.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...