secundair logo knw 1

PERSONALIA - Dijkgraaf Patrick Poelmann van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden houdt er volgend jaar mee op. De voorzitter van het waterschap is niet beschikbaar voor een herbenoeming, zo heeft hij vorige week laten weten in een vergadering van het waterschap.

Poelmann Patrick 180 vk Patrick PoelmannIn een toelichting zegt de dijkgraaf: “Ik heb in de afgelopen maanden overlegd met mensen in mijn persoonlijke omgeving en binnen het waterschap over mijn toekomst. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het in het belang is van ons waterschap dat ik in deze mooie tijd ruimte maak voor nieuwe bestuurlijke leiding. Die kan dan starten in een gedreven organisatie waar het gebeurt. Het geeft mij de mogelijkheid om mij elders te ontplooien.”

Poelmann is sinds 2007 dijkgraaf van de Stichtse Rijnlanden. Hij stopt op 1 september 2019.  In een bericht op Twitter liet hij weten de komende negen maanden nog voluit aan de slag te gaan voor het waterschap. 

Eerder dit jaar stopte Poelmann met het voorzitterschap van het Schilthuisfonds. Hij werd daarin opgevolgd door Peter Glas, dijkgraaf van De Dommel en vanaf 1 januari Deltacommissaris.

 

MEER INFORMATIE
Peter Glas nieuwe Deltacommissaris
Partick Poelmann vertrekt bij het Schilthuisfonds

 

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...