secundair logo knw 1

Pieter-Balth Linders is toegetreden tot het directieteam van Remondis Smart Infra. Hij begint op 1 april in zijn nieuwe functie.

Pieter Balth Linders 180 vk Pieter Balth LindersDe tak Smart Infra van het bedrijf realiseert en onderhoudt installaties zoals pompsystemen en gemalen voor het beheer van afval-, hemel- en oppervlaktewater. Het familiebedrijf is in de afgelopen jaren fors gegroeid door verschillende overnames. Het is in 30 landen actief.

Linders heeft als regiodirecteur Zuid-West ervaring opgedaan in het begeleiden van integratietrajecten enovernames en met die kennis, ervaring en opgebouwd netwerk moet hij als directeur een belangrijke bijdrage leveren aan verdere uitbouw van het bedrijf.

Remco Noordermeer 180 vk Remco NoordermeerRemco Noordermeer volgt Linders op als regiodirecteur Zuid-West van Remondis. Noordermeer heeft jarenlange ervaring in de afvalsector zowel bij bedrijven als overheden, nationaal en internationaal, meldt het bedrijf.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Barry Madlener. Een man van grootse daden, w.o. motie tegen het dragen van hoofddoekjes en de verplichting voor moslimmeisjes om te moeten sporten met jongens. Dat schept hoge verwachtingen! 😱 OMG
Wat een slap verhaal over een mogelijke integriteitsschending. Als voormalig sectorhoofd bij verschillende waterschappen heb ik vele openbare aanbestedingen (klein en groot) moeten doen. Bij de meeste waterschappen zou een dergelijke aanpak nooit geaccepteerd zijn en ook bij andere overheden zoals provincies (waar ik eveneens ervaring heb) , ook niet. Wat is het toch moeilijk om gewoon een fout toe te geven! Daar is echt geen “integriteitsonderzoek “ voor nodig. Het is echt tijd dat bij deze organisatie de bezem er eens goed doorheen gaat! 
Bedankt Bas! Bij deze een link naar dat artikel: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32729940/  
Duidelijk artikel met interessante observaties!
Mbt referentie #2 zou het beter zijn te verwijzen naar Bil et al., 2021 (https://doi.org/10.1002/etc.4835).
Prachtig initiatief! Nu het hele stroomgebied van de Berkel als ruimtelijke eenheid bekijken ,vervuilers opsporen en voorstellen voor ruimtelijke ontwikkeling (incl. bescherming)met elkaar bedenken.cf kaderrichtlijn water.