Pieter-Balth Linders is toegetreden tot het directieteam van Remondis Smart Infra. Hij begint op 1 april in zijn nieuwe functie.

Pieter Balth Linders 180 vk Pieter Balth LindersDe tak Smart Infra van het bedrijf realiseert en onderhoudt installaties zoals pompsystemen en gemalen voor het beheer van afval-, hemel- en oppervlaktewater. Het familiebedrijf is in de afgelopen jaren fors gegroeid door verschillende overnames. Het is in 30 landen actief.

Linders heeft als regiodirecteur Zuid-West ervaring opgedaan in het begeleiden van integratietrajecten enovernames en met die kennis, ervaring en opgebouwd netwerk moet hij als directeur een belangrijke bijdrage leveren aan verdere uitbouw van het bedrijf.

Remco Noordermeer 180 vk Remco NoordermeerRemco Noordermeer volgt Linders op als regiodirecteur Zuid-West van Remondis. Noordermeer heeft jarenlange ervaring in de afvalsector zowel bij bedrijven als overheden, nationaal en internationaal, meldt het bedrijf.

Laatste reacties op onze artikelen

@P.C. de RuiterU heeft gelijk. Het is aangepast.
Uit de tekst kan worden gelezen dat de Motie van afkeuring is ingediend bij Waterschap Hollandse Delta.
Dit moet zijn bij Waterschap Delfland!
(zie https://www.rodi.nl/hoekvanholland/politiek/344702/motie-van-afkeuring-voor-nieuw-college-waterschap-delfland )
Ik wil de feiten kennen (10%)
De processen doorgronden (40%)
En de onzekerheid verkennen (50%)
Een oplossing zou kunnen zijn om activiteiten uit te besteden. Bijv. de voorzuivering van industrieel afvalwater of de opwerking van biogas uit slibgistingen of zelfs de volledige slibgisting uit te besteden. Marktpartijen kunnen dit ook nog eens goedkoper en sneller realiseren, waardoor eerder (duurzaamheids)doelstellingen worden gerealiseerd.
@Arie DekkerDank. Is aangepast.

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.