Tanya Sancisi wordt per 1 juni country director van Arcadis Nederland. Ze neemt de functie over van Cécile Cluitmans, die juni vorig jaar aantrad als algemeen directeur.

Tanya Sancisi 180 vk Tanya SancisiSancisi maakt sinds februari 2021 als directeur mobility al deel uit van de directie van Arcadis Nederland. Daarvoor had ze verschillende leidinggevende posities op het gebied van rail, verkeer, vervoer en infrastructuur, schrijft Arcadis, dat wereldwijd actief is in ontwerp-, advies- en consultancy op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving.

Sancisi vormt nu met Niels Schallenberg, directeur Resilience en Boris Schlangen, directeur Places de driekoppige leiding van Arcadis Nederland. De vertrekkende Cluitmans wordt global operations director Places binnen Arcadis.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

@Arie van LitDank Arie voor jouw steun. Tja, anderen komen op voor 'ons land'. Ik voor ook mijn water, ook mijn milieu, ook mijn bodem, ook mijn natuur. Iemand moet het doen. 
@Elsa Loosjes (zeer geïnteresDat gaat heel lang duren. En dat is ook de bedoeling van dit boerenbruin rechtse kabinet. Stel je voor dat we de problemen zouden oplossen, wat moeten ze dan? Wie stemt er dan nog op hen? 
Mooi verwoord. Het kabinet in spé heeft velen verleid met termen als 'het geven van duidelijkheid', terwijl er in de praktijk door in te zetten in bewezen niet duurzaam beleid, er grote onzekerheden gaan ontstaan. Ook hier moet het gezegde van 'de wal keert het schip' zich klaarblijkelijk nog maar weer eens in de praktijk gaan bewijzen.
Geheel eens met de reactie van dhr. Peters. "Natuur is leuk", maar even niet als het de landbouw in de weg zit. Dan poetsen we het weg als lastig (kleine snippers??) of ongewenst. Gemiste kans want, afgezien de intrinsieke verantwoording die de overheid en haar burgers heeft voor het behoud van onze natuur is het ook van groot belang voor drinkwater, economie (recreatie/vestigingsklimaat), wetenschap en het welbevinden van miljoenen mensen. En dat poets je niet weg tegen de marginale landbouw- en visserijbelangen.