secundair logo knw 1

René Hoeijmakers is benoemd tot directeur van de Water Wastewater Treatment Division van het Deense ingenieurs- en adviesbureau Ramboll.

René Hoeijmakers 180 vk René HoeijmakersRamboll, dat wereldwijd actief is, verwacht dat de komende 5 tot 10 jaar de markt voor water- en afvalwaterbehandeling aanzienlijk zal groeien. Om dit marktpotentieel verder te benutten, is Hoeijmakers benoemd tot nieuwe Division Director voor Ramboll's wereldwijde Water Wastewater Treatment unit, laat het Deense ingenieursbureau weten.

"We zien een aanzienlijk marktpotentieel binnen duurzame water- en afvalwaterbehandeling in al onze belangrijke regio's - Europa, de VS en Zuidoost-Azië - dus ik ben blij dat René nu de verantwoordelijkheid op zich neemt om nog sterkere klantrelaties op te bouwen en verdere strategische groei op dit gebied te stimuleren", zegt Esther Bosman, Managing Director voor Ramboll Water. Zij maakte afgelopen juni de overstap van Royal HaskoningDHV naar het Deense bedrijf als managing director voor Ramboll's wereldwijde water divisie.

De Nederlander Hoeijmakers maakt sinds de oprichting deel uit van het managementteam van de divisie Ramboll Water. Hij volgt Jeff Rogers op die de rol van Division Director had naast zijn hoofdfunctie als Country Market Director voor Ramboll Water in de VS.

Voordat Hoeijmakers in 2016 bij het Deense adviesbureau aan de slag ging, was hij in Nederland werkzaam voor Arcadis, Royal HaskoningDHV en KWR Watercycle Research Institute en WML.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

@Hans A.J. MiddendorpHoi Hans, dank voor je reactie en je vraag. André en ik pleiten voor een plan B: dus niet boeren ondersteunen die met hun subsidietrekkers bulkproducten produceren in monocultuur (dat is plan A). Wij pleiten voor het ondersteunen van boeren bij welke natuur, landschap en cultuur wél in goede handen is. Dat zijn veelal de kleinere boeren. Die moeten we perspectief bieden, ondersteunen. Als we slim zijn zorgen we dat zij meer ontvangen voor hun producten. André en ik hopen dat er méér plan-B-boeren komen, niet minder. De natuur zal er wel bij varen, evenals de kwaliteit van onze bronnen voor drinkwater.
Jos
Waarom niet gelijk combineren met een algemenere inrichting van het Markermeer om het inlaatwater van het Hoogheemraadschap HHNK te verbeteren, zwevende stof te verwijderen, hiervoor werden rond 1995 al plannen gesmeed. En ook natuurlijk ook om het effect van het door het Mantel gemaal bij Schardam op het Markermeer te neutraliseren. Dan kunnen de Marker Wadden gelijk 10 maal zo groot worden.
Een goede zaak, om effluentwater te gebruiken in plaats van drinkwater voor de slibontwatering. Ik ken dit proces net, maar waarom heb je water nodig om slib te ontwateren? Klinkt mij vreemd in de oren.
Barry Madlener. Een man van grootse daden, w.o. motie tegen het dragen van hoofddoekjes en de verplichting voor moslimmeisjes om te moeten sporten met jongens. Dat schept hoge verwachtingen! 😱 OMG
Wat een slap verhaal over een mogelijke integriteitsschending. Als voormalig sectorhoofd bij verschillende waterschappen heb ik vele openbare aanbestedingen (klein en groot) moeten doen. Bij de meeste waterschappen zou een dergelijke aanpak nooit geaccepteerd zijn en ook bij andere overheden zoals provincies (waar ik eveneens ervaring heb) , ook niet. Wat is het toch moeilijk om gewoon een fout toe te geven! Daar is echt geen “integriteitsonderzoek “ voor nodig. Het is echt tijd dat bij deze organisatie de bezem er eens goed doorheen gaat!