secundair logo knw 1

Marcel Vissers is aangetreden als hoogheemraad bij het Hoogheemraadschap van Delfland. Hij gaat zich onder meer bezighouden met waterkwaliteit.

marcel vissers              Marcel VissersVissers (Rotterdam, 1963) werkte hiervoor als directeur bij de Vereniging Regio Water en maakte tevens deel uit van het algemeen bestuur van Delfland namens Water Natuurlijk. Tussen 1999 en 2003 was hij voor GroenLinks lid van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Vissers is de opvolger van Marcel Belt, die in juni afscheid nam omdat hij wethouder van de gemeente Leidschendam-Voorburg werd.

Op 7 juli is Vissers geïnstalleerd als hoogheemraad. Dijkgraaf Piet-Hein Daverveldt omschrijft hem als een deskundig en ervaren bestuurder, die als lid van het algemeen bestuur al enige tijd zeer betrokken was bij de maatschappelijke opgaven van het waterschap. In zijn portefeuille zitten de onderwerpen ecologische en chemische waterkwaliteit (inclusief Kaderrichtlijn Water), zwemwater, lokaal water, recreatief medegebruik, zoet water en internationale betrekkingen.


LEES OOK
Interview Vissers op site Delfland
H2O Actueel: vertrek Marcel Belt

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...