secundair logo knw 1

Henry Raben is benoemd tot directeur van TAUW Nederland. Hij begint op 1 april in zijn nieuwe functie.

Henry Raben 180 vk Henry RabenRaben (56) neemt de rol over van Henrike Branderhorst en Ralph van Roessel die, naast hun rol als co-CEO’s van TAUW Group, de afgelopen jaren ook gezamenlijk de directie van TAUW Nederland vormden. “Deze wijziging zorgt voor een meer heldere governance doordat TAUW Nederland nu op gelijke wijze gepositioneerd en aangestuurd wordt als de overige TAUW landen binnen de groep”, schrijft het advies- en ingenieursbureau.

Van Roessel zal als bestuurder van TAUW Group betrokken blijven bij TAUW Nederland, dat te boek staat als de grootste entiteit binnen de groep.

Raben, die ruim 20 jaar werkzaam is bij het advies- en ingenieursbureau, bekleedt sinds 2016 de functie van Industry Director. In zijn nieuwe functie als directeur wil hij ‘graag met het huidige Nederlandse managementteam voortbouwen op de fundatie die er nu staat’.

Daarbij wil hij de samenwerking binnen het bedrijf verbeteren om de vele marktkansen te benutten. "Als TAUW staan we voor de uitdaging om met impact bij te dragen aan maatschappelijke transformaties zoals de energietransitie, biodiversiteit, circulaire economie, emissiereductie, klimaatadaptatie en datamanagement."

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Afbreekbaarheid moet in de toekomst als eerste beoordelingsparameter voor toelating van stoffen worden ingevoerd. Er ontstaan anders onomkeerbare problemen in de toekomst.
In aanvulling hierop: Wij hebben voor terrein- en rivierbeheerders (VNBE) nog meer maatregelen in kaart gebracht om deze problemen te mitigeren (zie ook bijlage):
 
@Hans MiddendorpHoi Hans, beetje makkelijke reactie van het waterschap ('eerst moeten de waterbedrijven wat doen, tot die tijd kunnen wij niks doen'). De Waprog plaatste in 1986, in één jaar tijd, meer dan 100.000 watermeters bij gezinnen thuis. Dat kostte toen maar 150 gulden (!) per watermeter. Als de waterpartners echt zouden willen samenwerken, kan dit zo zijn opgelost. Dus ja, bureaucratie zegeviert. Niet iets om trots op te zijn.
@Gert Timmerman Eens. We moeten met al ons water zuinig omgaan (en het niet verontreinigen) zeker met zoet grondwater en met drinkwater.