Esther Bosman maakt de overstap van Royal HaskoningDHV naar Ramboll Water. Ze is benoemd tot managing director voor Ramboll's wereldwijde water divisie.

Esther Bosman 180 vk Esther BosmanRamboll is een wereldwijd ingenieurs-, architectuur- en adviesbureau dat in 1945 in Denemarken is opgericht. Ramboll Water heeft bijna 1.000 medewerkers die voornamelijk werkzaam zijn in Scandinavië, de VS en Zuid-Oost Azië.

De diensten en expertise van de divisie beslaan de gehele watercyclus, met de nadruk op waterbeheer, waterinfrastructuur, klimaatadaptatie en water- en afvalwaterbehandeling.

Bosman heeft meer dan 20 jaar voor Royal HaskoningDHV gewerkt, als manager en consultant op het gebied van water, klimaatadaptatie en duurzaamheid. Ze verlaat het adviesbureau als directeur van de internationale business unit Water & Maritiem.

Bij Ramboll gaat ze de Water divisie leiden.

Laatste reacties op onze artikelen

Hoe kan het zijn dat na het laatste hoogwater vorig jaar zomer alle vis verdwenen is uit ons water in de Strang naast de rivier de Waal.
Mooi initiatief. Kijk bij het opstellen van de kosten niet alleen naar die van een dergelijk installatie maar ook naar de maatschappelijke kosten als niets doet.
Ik begrijp niet waarom voedselzekerheid geborgd zou moeten zijn. Als dat zo is, dan moeten we sierteelt, als bloembollen en lelies, niet meer subsidiëren en er voor zorgen dat de landbouw voedsel voor mensen produceert, en niet voor dieren.
@Hans MiddendorpBen het de laatste tijd niet vaak met je eens, maar deze keer wel. Terechte vragen, want ik vind het ook een vaag en ongrijpbaar verhaal.
In de titel staat: "cultuurverandering nodig". Uit de tekst blijkt dat er een transitie nodig is (niet verwonderlijk) en dat er gewerkt wordt aan een "routekaart'. Maar wat zijn nou precies de (tussen) resultaten en welke cultuurverandering is er nodig?

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!