secundair logo knw 1

Dragan Savic treedt 1 juni 2024 terug als directeur van KWR. Hij draagt zijn functie over aan plaatsvervangend directeur Mariëlle van der Zouwen, die tijdelijk leiding zal geven aan het onderzoeksinstituut in Nieuwegein.

Dragan Savic 180 vk Dragan SavicSavic, sinds 2018 ceo aan KWR, blijft verbonden aan het instituut als global advisor digital sciences. In die rol zal hij het toepassingsgerichte onderzoek op het gebied van digital sciences voor KWR verder helpen uitbouwen. Ook gaat hij de early career onderzoekers op dit onderwerp begeleiden, schrijft KWR.

Van der Zouwen, sinds 2009 als onderzoeker verbonden aan KWR en vanaf 2013 lid van het managementteam, neemt de functie van ceo tijdelijk waar voor een periode van maximaal 9 maanden. De interimperiode zal gebruikt worden om te komen tot een profiel voor en de werving van een nieuwe ceo, aldus KWR.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Waarom niet gelijk combineren met een algemenere inrichting van het Markermeer om het inlaatwater van het Hoogheemraadschap HHNK te verbeteren, zwevende stof te verwijderen, hiervoor werden rond 1995 al plannen gesmeed. En ook natuurlijk ook om het effect van het door het Mantel gemaal bij Schardam op het Markermeer te neutraliseren. Dan kunnen de Marker Wadden gelijk 10 maal zo groot worden.
Een goede zaak, om effluentwater te gebruiken in plaats van drinkwater voor de slibontwatering. Ik ken dit proces net, maar waarom heb je water nodig om slib te ontwateren? Klinkt mij vreemd in de oren.
Barry Madlener. Een man van grootse daden, w.o. motie tegen het dragen van hoofddoekjes en de verplichting voor moslimmeisjes om te moeten sporten met jongens. Dat schept hoge verwachtingen! 😱 OMG
Wat een slap verhaal over een mogelijke integriteitsschending. Als voormalig sectorhoofd bij verschillende waterschappen heb ik vele openbare aanbestedingen (klein en groot) moeten doen. Bij de meeste waterschappen zou een dergelijke aanpak nooit geaccepteerd zijn en ook bij andere overheden zoals provincies (waar ik eveneens ervaring heb) , ook niet. Wat is het toch moeilijk om gewoon een fout toe te geven! Daar is echt geen “integriteitsonderzoek “ voor nodig. Het is echt tijd dat bij deze organisatie de bezem er eens goed doorheen gaat! 
Bedankt Bas! Bij deze een link naar dat artikel: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32729940/