secundair logo knw 1

Oeds Kuipers is door Wateropleidingen uitgeroepen tot Docent van het Jaar 2018/2019. 2.740 cursisten van de opleidingen vonden Kuipers de beste van de 234 docenten. Zijn score bedroeg 4,83 op een schaal van 1 tot 5.

Oeds Kuipers 180 vk Oeds Kuipers “Oeds is een man van de details”, zei directeur Agnes Maenhout van Wateropleidingen bij de uitreiking van de prijs, die vorig jaar werd gewonnen door Helle van der Roest.

Kuipers heeft oog voor iedereen in de groep en de cursisten waarderen dit zeer, zei Maenhout. "Hij probeert zoveel mogelijk aansluiting te vinden bij de kennis die een cursist al heeft om die cursist de nieuw te leren stof eigen te laten maken.”

Evenals de andere docenten van Wateropleidingen is Kuipers een vakspecialist uit de praktijk. Hij is directeur bij Kuipers Drinkwater Security en was eerder ruim 20 jaar drinkwateradviseur bij Waterbedrijf Groningen. 

Buiten zijn bedrijf deelt Kuipers zijn kennis als docent bij ISSO, het kennisinstituut bouw- en installatietechniek en bij Wateropleidingen, waar hij betrokken is geweest bij het ontwerp en de ontwikkeling van de cursus Alternatieve technieken legionellapreventie. Hij geeft hierin ook les.

 

MEER INFORMATIE
Helle van der Roest docent van het jaar

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Duidelijk artikel met interessante observaties!
Mbt referentie #2 zou het beter zijn te verwijzen naar Bil et al., 2021 (https://doi.org/10.1002/etc.4835).
Prachtig initiatief! Nu het hele stroomgebied van de Berkel als ruimtelijke eenheid bekijken ,vervuilers opsporen en voorstellen voor ruimtelijke ontwikkeling (incl. bescherming)met elkaar bedenken.cf kaderrichtlijn water.
Geweldig resultaat. Draagt mijn handelen bij aan een Drinkbare Rivier of niet? Dat is de simpele vraag.
Goed artikel. Maar waar het om gaat is de instandhouding, verbetering of vergroting van natuur. Niet om perspectief voor de boer. Uiteraard: als boeren kunnen en willen veranderen, dan is het prima als ze ook natuur gaan beheren. Maar dat moet niet het uitgangspunt zijn: de natuur staat voorop.