secundair logo knw 1

Monique Bekkenutte is de nieuwe voorzitter van Wetskills Water Challenge. Ze volgt Jaap Feil op. Nieuw in het bestuur is Marco Schouten.

Monique Bekkenutte 180 vk Monique BekkenutteIn het bestuur van de Stichting Wetskills schuift Bekkenutte een stoel op, ze was secretaris. De directeur van het Koninklijk Nederlands Waternetwerk wil Wetskills de komende tijd verder professionaliseren en de verbinding met andere organisaties binnen en buiten de watersector versterken.

Marco Schouten 180 vk Marco SchoutenMarco Schouten is per 1 maart toegetreden tot het bestuur. Hij is directeur van Vitens Evides International en de Stichting Water for Life en brengt voor Wetskills een relevant internationaal netwerk mee.

Wetskills organiseert challenges waar studenten en jonge professionals uit de hele wereld aan meedoen. In een programma van twee weken werken ze in teams aan oplossingen van water gerelateerde vraagstukken, die door bedrijven en organisaties zijn ingebracht. De opzet is dat het winnende idee wordt uitgewerkt. Sinds 2010 zijn meer dan 30 challenges over de hele wereld gehouden.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...