secundair logo knw 1

Monique Bekkenutte is de nieuwe voorzitter van Wetskills Water Challenge. Ze volgt Jaap Feil op. Nieuw in het bestuur is Marco Schouten.

Monique Bekkenutte 180 vk Monique BekkenutteIn het bestuur van de Stichting Wetskills schuift Bekkenutte een stoel op, ze was secretaris. De directeur van het Koninklijk Nederlands Waternetwerk wil Wetskills de komende tijd verder professionaliseren en de verbinding met andere organisaties binnen en buiten de watersector versterken.

Marco Schouten 180 vk Marco SchoutenMarco Schouten is per 1 maart toegetreden tot het bestuur. Hij is directeur van Vitens Evides International en de Stichting Water for Life en brengt voor Wetskills een relevant internationaal netwerk mee.

Wetskills organiseert challenges waar studenten en jonge professionals uit de hele wereld aan meedoen. In een programma van twee weken werken ze in teams aan oplossingen van water gerelateerde vraagstukken, die door bedrijven en organisaties zijn ingebracht. De opzet is dat het winnende idee wordt uitgewerkt. Sinds 2010 zijn meer dan 30 challenges over de hele wereld gehouden.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Barry Madlener. Een man van grootse daden, w.o. motie tegen het dragen van hoofddoekjes en de verplichting voor moslimmeisjes om te moeten sporten met jongens. Dat schept hoge verwachtingen! 😱 OMG
Wat een slap verhaal over een mogelijke integriteitsschending. Als voormalig sectorhoofd bij verschillende waterschappen heb ik vele openbare aanbestedingen (klein en groot) moeten doen. Bij de meeste waterschappen zou een dergelijke aanpak nooit geaccepteerd zijn en ook bij andere overheden zoals provincies (waar ik eveneens ervaring heb) , ook niet. Wat is het toch moeilijk om gewoon een fout toe te geven! Daar is echt geen “integriteitsonderzoek “ voor nodig. Het is echt tijd dat bij deze organisatie de bezem er eens goed doorheen gaat! 
Bedankt Bas! Bij deze een link naar dat artikel: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32729940/  
Duidelijk artikel met interessante observaties!
Mbt referentie #2 zou het beter zijn te verwijzen naar Bil et al., 2021 (https://doi.org/10.1002/etc.4835).
Prachtig initiatief! Nu het hele stroomgebied van de Berkel als ruimtelijke eenheid bekijken ,vervuilers opsporen en voorstellen voor ruimtelijke ontwikkeling (incl. bescherming)met elkaar bedenken.cf kaderrichtlijn water.