Meindert Smallenbroek wordt de nieuwe algemeen directeur van de Unie van Waterschappen. Smallenbroek begint 1 juni. 

Meindert Smallenbroek 180 vk Meindert SmallenbroekDe ledenvergadering van Unie van Waterschappen kwam vandaag unaniem tot het besluit. Smallenbroek heeft zich de afgelopen 5 jaar als directeur Warmte & Ondergrond op het ministerie van Economische Zaken en Klimaat beziggehouden met het energiebeleid.

Voorheen werkte hij onder meer als directeur Bouwen bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en bij het ministerie van Financiën.

Cathelijn Peters, die tijdelijk de functie van algemeen directeur waarnam sinds het vertrek van Albert Vermuë, pakt 1 juni haar rol als directeur weer op. Peters werd tijdelijk bijgestaan door Evelien van der Kuil, partner bij organisatieadviesbureau Twynstra Gudde.

Laatste reacties op onze artikelen

op de site staat:
De nieuwe Blue Energie-installatie moet 16,5 kW produceren, genoeg voor ‘een klein dorp’
ik denk dat 16.5KW niet juist is
gr Klaas Knot
“De waterkwaliteit is op orde”, dat is een hele geruststelling. Al ben ik bang dat hier een verkeerd zinnetje in het artikel geslopen is.
deed de PvdA ook nog ergens mee of wordt deze partij door de schrijver van dit artikel geboycot???
H. Laros H2O/Waternetwerk
Leuk om aan te haken. Waar wordt de win-win gerealiseerd??
Zo zie je maar wie als expert mag optreden met de dikste beurs. Toevallig kost zo’n damwand ook nog veel geld en wie betaalt dat: de burger van Nederland. Rijkswaterstaat stort het in het water om te paaien, van wie……

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!