Kirsten Bradley is 1 januari aan de slag gegaan als algemeen directeur van Wilo Nederland. Ze volgt Marcel Kok op die van 2015 tot mei 2020 de functie bekleedde.

Kirsten Bradley 180 vk Kirsten BradleySinds mei 2020 werd de functie van algemeen directeur waargenomen door Johan de Bleecker, managing director Wilo BeLux. Met de komst van Bradley kan hij zich weer concentreren op België en Luxemberg.

Bradley (49) studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en bekleedde sinds 1996 verschillende managementfuncties in binnen- en buitenland. In haar nieuwe functie moet ze zich richten op verdere groei van het bedrijf in Nederland.

De Wilo Groep is producent van pompen en pompsystemen voor de gebouwentechniek, watermanagement en de industrie, met wereldwijd circa 8.000 medewerkers en een omzet van 1,48 miljard euro (2019). Het hoofdkantoor staat in Dortmund, in Nederland staat de vestiging in Westzaan.

Laatste reacties op onze artikelen

Ik wil de feiten kennen (10%)
De processen doorgronden (40%)
En de onzekerheid verkennen (50%)
Een oplossing zou kunnen zijn om activiteiten uit te besteden. Bijv. de voorzuivering van industrieel afvalwater of de opwerking van biogas uit slibgistingen of zelfs de volledige slibgisting uit te besteden. Marktpartijen kunnen dit ook nog eens goedkoper en sneller realiseren, waardoor eerder (duurzaamheids)doelstellingen worden gerealiseerd.
@Arie DekkerDank. Is aangepast.
In Flevoland, en specifiek in het gebied Almere Oosterwold heeft het Waterschap Zuiderzeeland al een verordening gemaakt waarbij alle putten, ook kleiner dan 1 m3 per uur een meldingsplicht hebben, terwijl er geen waterbeheerplan voor de regio is. Het risico is meer onzekerheid en bureaucratie, zonder dat er waarborgen voor (stads)landbouw worden besproken.
... wie in haar beheersgebied grondwater gebruikt en grondwateronttrekkingen in zijn gebied ?

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.