secundair logo knw 1

Joyce Nelissen is benoemd tot directeur-bestuurder bij het Limburgse drinkwaterbedrijf WML. Ze begint 15 september.

Joyce Nelissen 180 vk Joyce Nelissen De aandeelhouders van het drinkwaterbedrijf hebben ingestemd met de benoeming van Nelissen (1974).

Ze werkt sinds 2004 bij de provincie Limburg, waarvan de laatste 9 jaar als directeur (CFO/CIO). In die functie heeft zij onder meer Financiën, Personeel & Organisatie, Organisatie & Informatie, Mobiliteit, Wegaanleg en Subsidies in haar portefeuille. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor een aantal grote infrastructurele projecten. 

Nelissen volgt Ria Doedel op, die begin dit jaar haar vertrek aankondigde. Doedel is ruim 12 jaar directeur geweest van WML. Ze neemt eind juni afscheid van het drinkwaterbedrijf.

 

MEER INFORMATIE
Ria Doedel verlaat Limburgse waterbedrijf WML

 

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Afbreekbaarheid moet in de toekomst als eerste beoordelingsparameter voor toelating van stoffen worden ingevoerd. Er ontstaan anders onomkeerbare problemen in de toekomst.
In aanvulling hierop: Wij hebben voor terrein- en rivierbeheerders (VNBE) nog meer maatregelen in kaart gebracht om deze problemen te mitigeren (zie ook bijlage):
 
@Hans MiddendorpHoi Hans, beetje makkelijke reactie van het waterschap ('eerst moeten de waterbedrijven wat doen, tot die tijd kunnen wij niks doen'). De Waprog plaatste in 1986, in één jaar tijd, meer dan 100.000 watermeters bij gezinnen thuis. Dat kostte toen maar 150 gulden (!) per watermeter. Als de waterpartners echt zouden willen samenwerken, kan dit zo zijn opgelost. Dus ja, bureaucratie zegeviert. Niet iets om trots op te zijn.
@Gert Timmerman Eens. We moeten met al ons water zuinig omgaan (en het niet verontreinigen) zeker met zoet grondwater en met drinkwater.