secundair logo knw 1

Jos Frijns wordt gastdocent op Cranfield Water Science Institute in Bedfordshire. Het gastdocentschap vloeit voort uit intensivering van de samenwerking tussen het Britse waterinstituut en KWR Watercycle Research Institute. Frijns is senior-onderzoeker bij KWR.

Jos Frijns 180 vk Jos Frijns Cranfield en KWR hebben afgesproken hun samenwerking op het gebied van veerkrachtig stedelijk waterbeheer te verlengen en te versterken. In dat kader wordt Heather Smith van Cranfield gastonderzoeker bij KWR.

Op de website van KWR staat geschreven dat Smith en Frijns al een aantal jaren samen wetenschappelijk onderzoek doen naar watergovernance. Ze zijn daardoor de aangewezen personen om de verdere samenwerking tussen Cranfield Water Science Institute en KWR gestalte te geven, Heather Smith 180 vk Heather Smith aldus KWR. "Ze zullen onder meer gezamenlijk onderzoeksvoorstellen voorbereiden en artikelen schrijven."

Jos Frijns is manager van het Resilience Management and Governance-team bij KWR. Hij is senior-onderzoeker op het gebied van watergovernance, kennisstrategieën, toekomstverkenningen, de nexus tussen water en energie, en water in de circulaire economie.

Heather Smith is lector op het Cranfield Water Science Institute. Haar onderzoek richt zich op de bestuurlijke aspecten van de watersector en het snijpunt van technische innovatie, beleid en maatschappelijke drivers voor water services.

 

MEER INFORMATIE
Nauwe samenwerking tussen Cranfield Water Science Institute en KWR

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...