secundair logo knw 1

Jaap Dijkgraaf is de nieuwe voorzitter van TVVL, platform voor mens en techniek. Hij volgt Henk Willem van Dorp op.

Jaap Dijkgraaf vk 180 Jaap DijkgraafDijkgraaf werd op de algemene ledenvergadering tot nieuwe voorzitter gekozen. Dijkgraaf, opgeleid werktuigbouwkundige, is partner en algemeen directeur van DWA en al langere tijd actief binnen TVVL in verschillende functies.

“Technologie is buitengewoon belangrijk in de transitie naar een duurzame samenleving”, zegt de nieuwe voorzitter. “‘Het onderscheidende aan TVVL is dat zij alle relevante disciplines ten aanzien van techniek binnen de gebouwde omgeving vertegenwoordigt. Door de krachten te bundelen van de verschillende expertises kunnen we tot integrale oplossingen komen.”

Van Dorp treedt na 5 jaar voorzitterschap terug om tijd vrij te maken voor andere initiatieven. In het bestuur legde Joes van Asten zijn functie als penningmeester/secretaris neer. Hij wordt opgevolgd door Jim Teunizen.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Een goede zaak, om effluentwater te gebruiken in plaats van drinkwater voor de slibontwatering. Ik ken dit proces net, maar waarom heb je water nodig om slib te ontwateren? Klinkt mij vreemd in de oren.
Barry Madlener. Een man van grootse daden, w.o. motie tegen het dragen van hoofddoekjes en de verplichting voor moslimmeisjes om te moeten sporten met jongens. Dat schept hoge verwachtingen! 😱 OMG
Wat een slap verhaal over een mogelijke integriteitsschending. Als voormalig sectorhoofd bij verschillende waterschappen heb ik vele openbare aanbestedingen (klein en groot) moeten doen. Bij de meeste waterschappen zou een dergelijke aanpak nooit geaccepteerd zijn en ook bij andere overheden zoals provincies (waar ik eveneens ervaring heb) , ook niet. Wat is het toch moeilijk om gewoon een fout toe te geven! Daar is echt geen “integriteitsonderzoek “ voor nodig. Het is echt tijd dat bij deze organisatie de bezem er eens goed doorheen gaat! 
Bedankt Bas! Bij deze een link naar dat artikel: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32729940/  
Duidelijk artikel met interessante observaties!
Mbt referentie #2 zou het beter zijn te verwijzen naar Bil et al., 2021 (https://doi.org/10.1002/etc.4835).