secundair logo knw 1

Ruud Maarschall stopt als dagelijks bestuurder bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. De hoogheemraad neemt 11 november afscheid.

Ruud Maarschall 180 Ruud MaarschallMaarschall vertrekt om persoonlijke redenen. Hij zit sinds 2015 in het dagelijks bestuur, met waterketen en duurzaamheid als beleidsterreinen. Sinds 2019 beheert hij de portefeuilles middelen, duurzaamheid, innovatie en participatie. Zijn partij, Water Natuurlijk, draagt binnenkort een opvolger voor.

Dijkgraaf Luc Kohsiek betreurt het vertrek van Maarschall, maar respecteert zijn keuze, staat op de website van HHNK. "Ruud Maarschall is een uiterst ervaren, betrokken en innemende bestuurder, die de kunst verstaat om mensen te verenigen. Wij zullen zijn onverbeterlijke manier om de zaken positief te bekijken missen. Onder zijn leiding heeft ons waterschap grote stappen gezet in de energietransitie en in de bevordering van de biodiversiteit. Daarnaast zullen we zijn kundige beheer van onze financiën missen. Wij wensen de heer Maarschall alle goeds."

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...