secundair logo knw 1

Het algemeen bestuur van Waterschap Zuiderzeeland wil verder met dijkgraaf Hetty Klavers. Het AB heeft de positieve aanbeveling van de vertrouwenscommissie overgenomen.

Hetty Klavers vk 180 Hetty KlaversDe eerste ambtsperiode van Klavers loopt 1 oktober 2019 af. Het AB van het waterschap stelt aan Gedeputeerde Staten van de provincie Flevoland voor om er een nieuwe ambtsperiode aan toe te voegen. Het AB deelt de conclusie van de vertrouwenscommissie dat Klavers de relevante eigenschappen heeft om ook de komende zes jaar met succes invulling te geven aan de functie van dijkgraaf.

Jacob van Olst, voorzitter van de vertrouwenscommissie, geciteerd op de website van het waterschap: “Mevrouw Klavers is zichtbaar, heeft een goed netwerk, een verfrissende presentatie en strategisch en tactisch inzicht. Verder is ze relationeel sterk en een baken van rust bij calamiteiten. We zijn blij dat ze als dijkgraaf wil aanblijven.”

Klavers toonde zich ingenomen met de aanbeveling en het vertrouwen van het AB, meldt Zuiderzeeland. Als de herbenoeming wordt bekrachtigd is Klavers tot en met 30 september 2025 dijkgraaf van Zuiderzeeland.

Klavers: “Er is veel te doen: de klimaatverandering vraagt extra versterking van onze dijken en sinds afgelopen zomer weten we dat ook de droogte ons voor nieuwe uitdagingen stelt.”

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...