secundair logo knw 1

PERSONALIA - Helle van der Roest is door de cursisten van Wateropleidingen, het opleidingsinstituut voor de watersector, gekozen tot Docent van het Jaar.

Helle van der Roest vk 180De cursisten beoordelen de docent na iedere cursus of module op hun deskundigheid, presentatie en contact met cursisten. In het cursusjaar 2017/2018 zijn er 5.375 beoordelingen ingevuld door cursisten. Van der Roest, scoorde continu tussen de 4,5 en 5 punten (schaal van 1 op 5) op alle onderdelen, schrijft het instituut op zijn website.

Van der Roest is al meer dan 20 jaar actief als docent van Wateropleidingen. Hij is betrokken bij de ontwikkeling en uitvoeringen van de opleidingen in het vakgebied waterzuivering. 

Cursisten roemen zijn deskundigheid en enthousiasme, aldus het instituut. "Een docent met kennis en diepgang die de cursisten uitdaagt. Een rasverteller die zich niet stoort aan de klok. Zijn enthousiasme werkt door in de lessen en dit maakt hem tot een geliefd docent."

Van der Roest werkte ruim dertig jaar in de watersector en was betrokken bij de ontwikkeling van vele innovaties in de sector, zoals de Nereda-technologie. Vorig jaar maart nam hij afscheid als business developer en onderzoeker bij Royal HaskoningDHV.  

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...