secundair logo knw 1

PERSONALIA - Hein van Stokkom is benoemd tot erelid van Waterwegen. Van Stokkom was betrokken bij de oprichting van de denktank van de Waterschappen, hij geldt als een van de geestelijke vaders.

hein van stokkom vk 180

“Hein van Stokkom heeft zich in de elf jaren dat Waterwegen bestaat actief ingezet voor het bestaan en behoud van Waterwegen”, zegt voorzitter Riquette van de Pol van Waterwegen. “Hij heeft met visie, lef, leiderschap en vertrouwen Waterwegen gesteund.”

Vorig jaar, toen de denktank het tienjarige bestaan vierde, noemde Van Stokkom Waterwegen in een gesprek met H2O een club van bevlogen en creatieve waterschappers die fungeert als toekomst- en trendwatcher voor de waterschappen.

Van Stokkom heeft op 3 oktober zijn taak als secretaris directeur bij Brabantse Delta neergelegd. Hij gaat met deeltijdpensioen. Hij blijft nog wel actief voor het waterschap. Hij gaat zich bezighouden met advisering over speciale of gevoelige onderwerpen voor dijkgraaf en bestuur. Daarnaast houdt hij zich bezig met (advies)opdrachten van externe opdrachtgevers.

Bij Waterwegen was Van Stokkom lid van de stuurgroep. Daar is nu een streep ondergezet, maar met zijn benoeming tot ere-lid blijft hij verbonden met Waterwegen. Eens Waterweger altijd Waterweger, aldus Van de Pol. “Daarom hebben we Hein tot erelid benoemd. Als erelid blijft hij onlosmakelijk met ons verbonden.”

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...