secundair logo knw 1

Han Noten (62) is benoemd tot Commissaris van het drinkwaterbedrijf Vitens. In mei van volgend jaar volgt hij Boele Staal op als voorzitter van de Raad van Commissarissen. 

Han Noten 2 180 vk Han NotenStaal nadert het einde van zijn zittingstermijn. Met Noten als opvolger krijgt Vitens een ervaren bestuurder als voorzitter van de RvC. “Als voormalig burgemeester van Dalfsen is hij goed bekend met het onderwerp drinkwater in het werkgebied van Vitens. Met zijn ervaring als lid van de Eerste Kamer is hij voorts zeer goed thuis in het Haagse”, zegt Staal.

Noten heeft een lange politieke loopbaan. Van 2011 tot 2018 was hij burgemeester van de Overijsselse gemeente Dalfsen. Van 2003 tot begin 2013 was hij namens de Partij van de Arbeid lid van de Eerste Kamer der Staten-Generaal. Ook werd hij in 2003 voorzitter van de fractie van de Partij van de Arbeid in de Senaat. Eerder werkte Noten als vakbondsbestuurder bij de FNV en was hij directielid bij Centraal Beheer en de Nederlandse Spoorwegen.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Barry Madlener. Een man van grootse daden, w.o. motie tegen het dragen van hoofddoekjes en de verplichting voor moslimmeisjes om te moeten sporten met jongens. Dat schept hoge verwachtingen! 😱 OMG
Wat een slap verhaal over een mogelijke integriteitsschending. Als voormalig sectorhoofd bij verschillende waterschappen heb ik vele openbare aanbestedingen (klein en groot) moeten doen. Bij de meeste waterschappen zou een dergelijke aanpak nooit geaccepteerd zijn en ook bij andere overheden zoals provincies (waar ik eveneens ervaring heb) , ook niet. Wat is het toch moeilijk om gewoon een fout toe te geven! Daar is echt geen “integriteitsonderzoek “ voor nodig. Het is echt tijd dat bij deze organisatie de bezem er eens goed doorheen gaat! 
Bedankt Bas! Bij deze een link naar dat artikel: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32729940/  
Duidelijk artikel met interessante observaties!
Mbt referentie #2 zou het beter zijn te verwijzen naar Bil et al., 2021 (https://doi.org/10.1002/etc.4835).
Prachtig initiatief! Nu het hele stroomgebied van de Berkel als ruimtelijke eenheid bekijken ,vervuilers opsporen en voorstellen voor ruimtelijke ontwikkeling (incl. bescherming)met elkaar bedenken.cf kaderrichtlijn water.