secundair logo knw 1

Peter Glas is de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van het  Nationaal Kennis- en innovatieprogramma Water en Klimaat (NKWK). Hij volgt Wim Kuijken op.

Peter Glas 180 vk 2Peter GlasHet voorzitterschap van de RvT van het NKWK is voorbehouden aan de deltacommissaris, de functie die Glas (62) sinds 1 januari als opvolger van Kuijken bekleedt. De Raad van Toezicht bewaakt het doel van het NKWK en de samenwerking binnen het programma.

Het NKWK is sinds 2015 actief. Het borduurt voort op de kennisvragen die benoemd zijn in het Deltaprogramma dat jaarlijks verschijnt. Het NKWK bestaat uit een Programmaraad, Raad van Toezicht en een Coördinatieteam. In de Programmaraad worden de lijnen uitgezet voor het NKWK als geheel en voor de afzonderlijke onderzoekslijnen.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Een goede zaak, om effluentwater te gebruiken in plaats van drinkwater voor de slibontwatering. Ik ken dit proces net, maar waarom heb je water nodig om slib te ontwateren? Klinkt mij vreemd in de oren.
Barry Madlener. Een man van grootse daden, w.o. motie tegen het dragen van hoofddoekjes en de verplichting voor moslimmeisjes om te moeten sporten met jongens. Dat schept hoge verwachtingen! 😱 OMG
Wat een slap verhaal over een mogelijke integriteitsschending. Als voormalig sectorhoofd bij verschillende waterschappen heb ik vele openbare aanbestedingen (klein en groot) moeten doen. Bij de meeste waterschappen zou een dergelijke aanpak nooit geaccepteerd zijn en ook bij andere overheden zoals provincies (waar ik eveneens ervaring heb) , ook niet. Wat is het toch moeilijk om gewoon een fout toe te geven! Daar is echt geen “integriteitsonderzoek “ voor nodig. Het is echt tijd dat bij deze organisatie de bezem er eens goed doorheen gaat! 
Bedankt Bas! Bij deze een link naar dat artikel: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32729940/  
Duidelijk artikel met interessante observaties!
Mbt referentie #2 zou het beter zijn te verwijzen naar Bil et al., 2021 (https://doi.org/10.1002/etc.4835).